- 14 Mart 2024
- 21
- 1
- 6
- 28
- Konu Sahibi watermeloncoco
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olma ihtimali var çok erken öğrenmek istemem dersen bir kaç gün daha bekleyip kan verebilirsin o arada yine test ile bakarsınElimdeki tek test bu regle 4 gün kala böyle çıktı sizce gebe miyim diğer çizgi de silik oldugundan şüpheye düştüm
Reglinize kaç gün var öğrendiğimde benimde 25 çıkmıştıMerhaba arkadaşlar ben bugün hcg baktırdım gebeymişim değerim 25 çıktı düşük 2 gün sonra tekrar baktırıcam inşallah değerim güzellikle artar teşekkür ederim yorumlarınız için
1 gün var normalde yarın regl günümReglinize kaç gün var öğrendiğimde benimde 25 çıkmıştı
Evet ama ben 1 gün sonra tekrar vermişrim 118 çıktı ondan iki gün sonra 245 oldu perşembe doktora gideceğim sizinde artar merak etmeyinBi de 2 gün sonra bak denildi ya yani perşembe mi baktırmam lazım
Değeriniz 1000 olunca diyorlar ben 4 hafta 4 günlükken gideceğim perşembe günüBi de ben dra gitmedim ne zaman gideyim
Ay allah razı olsun zaten 1.5 yıldır bekliyorum değer düşük çıkınca üzülmedim desem yalan olur. İnşallah yükselir buraya da yazarım. Siz kaç haftalıksınızEvet ama ben 1 gün sonra tekrar vermişrim 118 çıktı ondan iki gün sonra 245 oldu perşembe doktora gideceğim sizinde artar merak etmeyin
4+2 yeni öğrendim bende sizin gibi çok korktum ama çabuk yükseliyor hiç stres olmayın evde idrar testiniz varsa onunla takip edin giderek koyulaşıyor zaten ben en son bugün idrar testi yaptım baya koyu çıktı tahminim 500 falan oldu hcgAy allah razı olsun zaten 1.5 yıldır bekliyorum değer düşük çıkınca üzülmedim desem yalan olur. İnşallah yükselir buraya da yazarım. Siz kaç haftalıksınız
Maşallah ben de yarın idrar testi yapar bakarım perşembe de tekrar beta baktırırım. Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz sağlıkla büyüsün. Allahım isteyen herkes nasip etsin canı gönülden amiiiinAy allah razı olsun zaten 1.5 yıldır bekliyorum değer düşük çıkınca üzülmedim desem yalan olur. İnşallah yükselir buraya da yazarım. Siz kaç haftalıksınız
Bugün dra gittiniz mi?Evet ama ben 1 gün sonra tekrar vermişrim 118 çıktı ondan iki gün sonra 245 oldu perşembe doktora gideceğim sizinde artar merak etmeyin
Gittim canım ama doktor erken dedi haftaya gel dedi 5. Hafta doluyor haftayaBugün dra gittiniz mi?
Kan testi verdiniz miiGittim canım ama doktor erken dedi haftaya gel dedi 5. Hafta doluyor haftaya
Bugün tekrar vereceğim en son pazartesi verdim 245 çıkmıştıKan testi verdiniz mii