hamile miyimm??

eylulhusran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
79
0
36
İstanbul
kızlaar adetime 5 gün varken ilişkiye girmiştik 4 gün sonrada yani bir gün önceden adet oldum amaa aaz rengi falan kırmızı ve az gerçi son 2 aydır böyle geliyor doktora gitmiştim geçen ay bir sorun olmadığını söylemişti yine o 2 aydır olduğu gibi geldi yani.. sizce yinede üstüne görme falan olabilir mi yumurtlama dönemi dışında oldu sonuçtaa kafam karıştı yardım edersiniz sevinirim....

dedigim gibi 5 gün önce ve adetlerim hep düzenli olur ve yumurtlama dönemimde geçmiş oluyor hesaba göre yapınca..yine de ihtimal varmıdır ki

canım adet olduysan sorun yoktur üstüne görme daha farklı oluyor rengi filan eğer yinede şüpheleniyorsan test yap. diğer hamilelik belirtileri varmı peki en yaygın belirti gögüslerde oluyor benim öyle olmuştu dokunamıyordum.

canım gögüslerimde hic belirti yok her gün kontrol ediyorum. gerci daha iliskiye gireli bir hafta oldu hamile olsaydım bile bu kadar erken belirti verir miydi ki??

bazılarının yumurtlaması geç olur eğer seninde öyle olduysa adetine yakın hamile kalma şansın olabilir ama sen yinede kanda beta hcg testi yaptır kesin sonucu ordan alırsın....

ben adetlerimi hep düzenli oldum yinede geç yumurtlamam falan olabilir mi ? bilmiyorumki yani kafam karıştı :( şu an adetim son iki aydır olduğu gibi geliyor ama bilemedim kiyani :(

bencede hamile değilsin..adet gününe yakın olduğu için yumurtlama gününü kaçırmış olabilirsin..ama gönlüne göre olmasını diliyorumm...

benim daha 1 hafta oldu o zaman belirti vermesi imkansız gerci adeti de oldum ama adetmi degilmi onu anlamadım ya.. testi ne zaman yapsam sonuc verir sonucda adet gecti ama iliski üzerindende bi hafta geçti.. kafam çok karıştı yani bana kalınamazmış gibi geliyor ama bellide olmaz sonucta ne bileym..

benim daha 1 hafta oldu o zaman belirti vermesi imkansız gerci adeti de oldum ama adetmi degilmi onu anlamadım ya.. testi ne zaman yapsam sonuc verir sonucda adet gecti ama iliski üzerindende bi hafta geçti.. kafam çok karıştı yani bana kalınamazmış gibi geliyor ama bellide olmaz sonucta ne bileym..

kan testi 2 haftalıkken sonuç verebiliyor. ama idrar testi için en az 10 ü beklemen lazım

ben adetlerimi hep düzenli oldum yinede geç yumurtlamam falan olabilir mi ? bilmiyorumki yani kafam karıştı :( şu an adetim son iki aydır olduğu gibi geliyor ama bilemedim kiyani :(

ilk reglimi 11 yaşında oldum. Ve Hamile kalana kadar hayatım boyunca hep 28 günde bir regl oldum. Hiç sekmedi. Bu duruma göre yumurtlama günümüm 14. (+/-2) gün olması gerekirken. Benim bebeğim adetimin 5. gününde oldu(çok net biliyorum çünkü 4 gün adet görmüştüm. 5. gün bitti ve o gece ilişkiye girdik. bebiş istiyorduk zaten 7. gün itibari ile ovilasyon takibi yaptım hiçbir şekilde çıkmadı. Acaba bu ay yumurtlamadım mı derken bir sonraki adet tarihime 2 gün kala testte çıkmıştı 2. çizgi)
Sonrasında bebeşimin önden gittiğinide anlayınca doktorum bu erken döllenme dedi zaten. Yani demem oki düzenli adet görmek demek yumurtlama günününde illa tam ortasına denk gelmesi demek değil. Erken yada geç yumurtlayablirsiniz.

Gelelim hamilemisiniz sorusuna bence değilsiniz. Zaten 2 aydır aynı şekilde regl oluyormuşsunuz. Üstüne görme gibi bir durum söz konusu olduğunu sanmıyorum. Eğer rahat etmiyorum diyorsanızda önümüzdeki hafta kanda beta hcg baktırın kesin sonucu alırsınız.

Not: Bebek isteyip istemediğinizi bilmiyorum ama henüz istemiyorsanız takvim yöntemi gibi iptidai yöntemlere güvenmeyin derim. Sağlam bir korunma yöntemi seçin. Çünkü genelde millet olsun diye uğraşır tutturamaz ama henüz erken daha istemiyorum diyenlerinki hemen tutar. Kendinizi sağlama alın

canım aslını söylemek gerekirse biz korunuyorduk o günde ama sanki bir sorun varmış gibi geldi bilmiyorum..açıkda konuşamıyorum burda en iyisi beklemek belirti var mı diye bakmak oda olmadı biraz zaman gecince test yaparım

Bişey sorucam benimde 1 buçuk hafta falan oldu. Bu ay çok umutluyum. Eğer varsa göğüslerde acı oluyormu. Adetime daha var ama dokunduğumda falan acı oluyor ve son 2 gündür çok şişti

Bişey sorucam benimde 1 buçuk hafta falan oldu. Bu ay çok umutluyum. Eğer varsa göğüslerde acı oluyormu. Adetime daha var ama dokunduğumda falan acı oluyor ve son 2 gündür çok şişti

canım ben internette okumustum hamile kalktıktan bi kac gün sora gogüs agrıları olabiliyormus kesin olcak veya bu belirti kesin hamile olcagını göstercek diye birsey yok ama olabilir..iliskiden 15 gün sonra kanda baktır cıkar büyük ihtimalle

Back
X