- 4 Ekim 2023
- 44
- 5
- 6
- 29
- Konu Sahibi esmerkiz09
-
Genelde yeni evlenen yada cinsel hayatı yeni başlayan kadınlarda bi regl düzensizliği oluyor canınızı sıkmayın. Bende korunmayı bıraktığım bir süre regl dengem şaşmıştıEvleneli 2 ay oldu çocuk istemediğimiz için korunuyoruz 1-2 defa korumasız ilişki yaşadık geçen ay bu ay 28 eylülde adet olmam gerekti olmadım test yaptım negatif dün kan verdim negatif çıktı doktor idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi oda temiz çıktı ama hala olmadım bugün 7. gün gecikmesinin dün serum taktı doktor parol ve butopan yazdı bugün hafif kasık ağrılarım var sizce ne yapmalıyım
ama hala regl olmadım anlamadım bi terslik var mı ? yeni evlendiğim için mi bilemiyorum bide doktor 8 gün gecikmeden önce çıkmaz dedi kanda doğru mu ?Kanda negatifse değilsindir kuzum
7 gün gecikti ya bi tuhaf oldum doktor da 8 günden önce kanda çıkmaz dedi doğru mu acabaGenelde yeni evlenen yada cinsel hayatı yeni başlayan kadınlarda bi regl düzensizliği oluyor canınızı sıkmayın. Bende korunmayı bıraktığım bir süre regl dengem şaşmıştı
Benim 20 gün geçtiği bile oldu dert etmeyin7 gün gecikti ya bi tuhaf oldum doktor da 8 günden önce kanda çıkmaz dedi doğru mu acaba
içim rahatladı valla teşekkür ederim. bu konularda tecrübesiz olmak çok kötüymüş ya insan ne düşüneceğini bilemiyor.Benim 20 gün geçtiği bile oldu dert etmeyin
Geç yumurtldıysan çıkmaz evet normalde düzenlimi olurdun ?ama hala regl olmadım anlamadım bi terslik var mı ? yeni evlendiğim için mi bilemiyorum bide doktor 8 gün gecikmeden önce çıkmaz dedi kanda doğru mu ?
1-2 gün gecikmeler olurdu geç yumurtlama ne demek ?Geç yumurtldıysan çıkmaz evet normalde düzenlimi olurdun ?
Ama hala regl olmadım ben hafif kasıkta ağrılarım oluyor neden böyle oldu kiBuyuk ihtimalle degilsindir. Hamile kalmak icin yumurtlama gunlerinde iliski olmasi gerekiyor. İsteyenler hamile kalmak icin bi sure yatakta ayaklarini yukari kaldirip bekliyor. Kaset test ile adet olmadan 1-2 gun once bile pozitifi gorenler var. O kadar kolay bisey degil negatifse negatiftir bence
Bende öyle düşündüm ama hala olmadım ya korkuyorumKanda negatifse değilsindir kuzum
Düzenli adette iki adet dönemi yumurtlarsın. Mesela 1 gün geç yumurtlama oldu adetin 1 gün feçer. Erken olunca erkene gelir. Adetin gecikmesi yumurtanın çatlayıp atılamadığı içindir ya da hamilesindir. Normalde sen adet ortası yumurtladıysan adet günü beta değerin baya iyi çıkar yani hele ki bu gecikmeye kese görünür. Doktorun 1 hafta sonra bakılır demesi oldu ki bir geç döllenme yaşandı ya da yumurtlama çıkmamasına karşı gecikmeyi 1 hafta 10 gün olarak isterler. Ay anltabildim mi bilmiyorum1-2 gün gecikmeler olurdu geç yumurtlama ne demek ?
Anladım acaba benim durumum hangisinden kaynaklı bilmiyorum 6 gün gecikmede kanda çıkmaz mı gebelikDüzenli adette iki adet dönemi yumurtlarsın. Mesela 1 gün geç yumurtlama oldu adetin 1 gün feçer. Erken olunca erkene gelir. Adetin gecikmesi yumurtanın çatlayıp atılamadığı içindir ya da hamilesindir. Normalde sen adet ortası yumurtladıysan adet günü beta değerin baya iyi çıkar yani hele ki bu gecikmeye kese görünür. Doktorun 1 hafta sonra bakılır demesi oldu ki bir geç döllenme yaşandı ya da yumurtlama çıkmamasına karşı gecikmeyi 1 hafta 10 gün olarak isterler. Ay anltabildim mi bilmiyorum
Esimle 6 aydir korunmuyoruz bende ne belirtiler oluyor bir bilsenAma hala regl olmadım ben hafif kasıkta ağrılarım oluyor neden böyle oldu ki
Olsaydı çıkardı diye düşünüyorumAnladım acaba benim durumum hangisinden kaynaklı bilmiyorum 6 gün gecikmede kanda çıkmaz mı gebelik
Negatif çikmiş degilsin zaten her adet gecikmesi hamilelik olmaz muhtemelen adetin yakinda gelir o yuzden agrilarin varEvleneli 2 ay oldu çocuk istemediğimiz için korunuyoruz 1-2 defa korumasız ilişki yaşadık geçen ay bu ay 28 eylülde adet olmam gerekti olmadım test yaptım negatif dün kan verdim negatif çıktı doktor idrar yolu enfeksiyonundan şüphelendi oda temiz çıktı ama hala olmadım bugün 7. gün gecikmesinin dün serum taktı doktor parol ve butopan yazdı bugün hafif kasık ağrılarım var sizce ne yapmalıyım
Bugün doktora gittin ultrasonla baktı bezelye kadar kist var dedi adet söktürücü verdi kullanmalı mıyımNegatif çikmiş degilsin zaten her adet gecikmesi hamilelik olmaz muhtemelen adetin yakinda gelir o yuzden agrilarin var
Ultrason da çıkmadı ufak kistler var dedi adet söktürücü kullanmalı mıyımOlsaydı çıkardı diye düşünüyorum
Ama stres etmemek mümkün değil kiEsimle 6 aydir korunmuyoruz bende ne belirtiler oluyor bir bilsenpsikolojikte olabiliyor bide adetin stresten kaynaklida gecikmis olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?