- 4 Aralık 2023
- 29
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi citlenbikk8
-
Adetinizden 6 gün önce ile adet gecikmenizin 5.gününü nasıl bir tutabildiniz yahu? :)) pozitif evet hayırlı olsun, kan verin
Teşekkür ederim canım inşallah hamileyimdirHayırlı uğurlu olsun canım şimdiden
Nasil yani beta negatif cikinca rahim filmi cektirdiniz mi?Aslında benden rahim filmi istediler. 1 senede gebelik olmadı. Tedaviye başlayacaktık. Doktor rahim filmi esnasında aksilik olmasın diye icaben beta istedi. ve negatif çıktı. Ama olacak ya. Testten 6 gün sonra adet olmam gerekiyordu. Olmadım. +5 gün de gecikti. 1 senedir olmayınca korkuyla karışık bir heyecan var. Yarın sabah 9’a randevu aldım kadın doğuma gidip kan vereceğim
Hayır canım rahim filmi için 13 Aralık’a gün verdiler. Henüz çekilmedim. Eğer gebelik varsa doktor rahim randevusunu iptal edecekti ama negatif çıktı. E şimdi de adetim 5 gün gecikti testlerde çift çizgi çıkıyorNasil yani beta negatif cikinca rahim filmi cektirdiniz mi?doktorunuza belirtin mutlaka bunu
Radyasyon almis oldunuz cunku
Tamam zaten her gebelik ayni zamanlarda ortaya cikmazHayır canım rahim filmi için 13 Aralık’a gün verdiler. Henüz çekilmedim. Eğer gebelik varsa doktor rahim randevusunu iptal edecekti ama negatif çıktı. E şimdi de adetim 5 gün gecikti testlerde çift çizgi çıkıyor
Tamam zaten her gebelik ayni zamanlarda ortaya cikmaz
Adetten 6 gun once cikmamasi gayet normal
5 gun gecikmeyle de ortaya cikmasi da normal
onemli olan betanin duzgun artmasi
Yarin kan verin 2 gunde bir tekrarlayin artisa bakin
Doktor yonlendirir zaten
çok teşekkür ederim. Yarın gideceğim. Umarım hamileyimdirTamam zaten her gebelik ayni zamanlarda ortaya cikmaz
Adetten 6 gun once cikmamasi gayet normal
5 gun gecikmeyle de ortaya cikmasi da normal
onemli olan betanin duzgun artmasi
Yarin kan verin 2 gunde bir tekrarlayin artisa bakin
Doktor yonlendirir zaten
Yok yok cizgiler baya koyu hamilesinçok teşekkür ederim. Yarın gideceğim. Umarım hamileyimdir
Eşim de silik bu diyor umutlanma diyorYok yok cizgiler baya koyu hamilesinumarim saglikla devam eder hayirli olsun simdiden
Çoooook aminHayırlı olsun bal gibi hamilesiniz. Test verseniz sonuç ortaya çıkar. Hayırlı olsun.
Doktor olmayabilir dedi kan verdim sonuç bekliyorumNe oldu testinsonucu mrk ettim inşallah hamilesindir
Bilemiyorum artık biraz moralim bozuldu. Sonuçta tekrar yazarımHerşeyin hayırlısı olsun inşallah vardır o çizgiler ne peki
Neden öyle dedi?Doktor olmayabilir dedi kan verdim sonuç bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?