Hamile miyimmm?

citlenbikk8

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2023
29
9
1
27
Merhaba hanımlar. İki defa gebelik testi yaptım. İkisi de gayet belirgin çift çizgi çıktı. Fotoğrafını ekleyeceğim. Adet günüm 5 gün gecikti. Ama adetimden 6 gün önce beta negatif çıktı. Tekrar kan versem pozitife döner mi sizce? Ne yapmam lazım kafam çok karışık

Eklentiler

• IMG_4241.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 94
Adetinizden 6 gün önce ile adet gecikmenizin 5.gününü nasıl bir tutabildiniz yahu? :)) pozitif evet hayırlı olsun, kan verin

Aslında benden rahim filmi istediler. 1 senede gebelik olmadı. Tedaviye başlayacaktık. Doktor rahim filmi esnasında aksilik olmasın diye icaben beta istedi. ve negatif çıktı. Ama olacak ya. Testten 6 gün sonra adet olmam gerekiyordu. Olmadım. +5 gün de gecikti. 1 senedir olmayınca korkuyla karışık bir heyecan var. Yarın sabah 9’a randevu aldım kadın doğuma gidip kan vereceğim

Nasil yani beta negatif cikinca rahim filmi cektirdiniz mi? doktorunuza belirtin mutlaka bunu
Radyasyon almis oldunuz cunku

Nasil yani beta negatif cikinca rahim filmi cektirdiniz mi? doktorunuza belirtin mutlaka bunu
Radyasyon almis oldunuz cunku
Hayır canım rahim filmi için 13 Aralık’a gün verdiler. Henüz çekilmedim. Eğer gebelik varsa doktor rahim randevusunu iptal edecekti ama negatif çıktı. E şimdi de adetim 5 gün gecikti testlerde çift çizgi çıkıyor

Tamam zaten her gebelik ayni zamanlarda ortaya cikmaz
Adetten 6 gun once cikmamasi gayet normal
5 gun gecikmeyle de ortaya cikmasi da normal
onemli olan betanin duzgun artmasi
Yarin kan verin 2 gunde bir tekrarlayin artisa bakin
Doktor yonlendirir zaten

çok teşekkür ederim. Yarın gideceğim. Umarım hamileyimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…