Hamile miyimmm ?

merveclk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
15
1
30
Merhabalar bayanlar 6 ay kadardır yazılarınızı takip ediyordum henüz yeni kaydoldum ama sizlere birşeyler danışmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun..
6 aylık evliyim adetim düzensizdi ve ilk evlendiğimde 52 gün kdar bir gecikme yaşadım ve daha sonrasında bi doktora gittim adetimi düzene bagladı ve 5 aydır her ayın 30-31 de adet oluyorum günü gününe.. ama gel gelelim ki bu ay adetim 3 gün gecikti ve 3.günün sabahı öldürücü bir agryla uyandım ve ayagıma kalktıgımda kırmızılar gemişti... tabii bebek umudumu yine kaybettm bu ay için ama ertesi gün dkkat ettm kan halinde değilde çamurumsu bi şekilde kanamam vardı ve toplam 2 gün sürdü hemen doktordan randevu aldım ve gittim doktora anlattım ultrasonda baktı ve 4 haftalık hamile oldugumu 2 hafta sonra gidip kalp atşlarını dinleyeblcegimi söyledi folik asit yazdı dşük önleyici yazdı.. ben inanmadım ama hamile olduguma bu kdar kolay olmayacagına inanyrdum kan tahlili yaptırmak istedgmi söyledm ve doktor alay etti zaten degerlerin yüksek çıkcak boşuna kan verme dediii ben yine de kan tahlili yaptırdım sonuç negatif çıktı akşam tekrar yaptırdım yine negatif çktı bu defa idrar testi aldım yine negatif çıktı... ama bel agrısından yumurtalıklarımın agrısından uyuyamyrm bile geceleri.. bugün yine kan tahlilini tekrarladım yine negatif doktor da bekle kana karışmamıştır daha bebek diyor.. başına gelen var mı duyan bilen .. çok uzun yazdım özür dilerim ama çalayacaktım artkk..

Merhabalar bayanlar 6 ay kadardır yazılarınızı takip ediyordum henüz yeni kaydoldum ama sizlere birşeyler danışmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun..
6 aylık evliyim adetim düzensizdi ve ilk evlendiğimde 52 gün kdar bir gecikme yaşadım ve daha sonrasında bi doktora gittim adetimi düzene bagladı ve 5 aydır her ayın 30-31 de adet oluyorum günü gününe.. ama gel gelelim ki bu ay adetim 3 gün gecikti ve 3.günün sabahı öldürücü bir agryla uyandım ve ayagıma kalktıgımda kırmızılar gemişti... tabii bebek umudumu yine kaybettm bu ay için ama ertesi gün dkkat ettm kan halinde değilde çamurumsu bi şekilde kanamam vardı ve toplam 2 gün sürdü hemen doktordan randevu aldım ve gittim doktora anlattım ultrasonda baktı ve 4 haftalık hamile oldugumu 2 hafta sonra gidip kalp atşlarını dinleyeblcegimi söyledi folik asit yazdı dşük önleyici yazdı.. ben inanmadım ama hamile olduguma bu kdar kolay olmayacagına inanyrdum kan tahlili yaptırmak istedgmi söyledm ve doktor alay etti zaten degerlerin yüksek çıkcak boşuna kan verme dediii ben yine de kan tahlili yaptırdım sonuç negatif çıktı akşam tekrar yaptırdım yine negatif çktı bu defa idrar testi aldım yine negatif çıktı... ama bel agrısından yumurtalıklarımın agrısından uyuyamyrm bile geceleri.. bugün yine kan tahlilini tekrarladım yine negatif doktor da bekle kana karışmamıştır daha bebek diyor.. başına gelen var mı duyan bilen .. çok uzun yazdım özür dilerim ama çalayacaktım artkk..
Merhaba demek ki Dr un keseyi ve rahim kalınlaşmasını gördü usg karından mı bakıldı vaginal mi? Kan tahlilinde çıkmalıydı bu arada kanaman var mı?

nasıl kana karışmalı ya ne saçma bir doktormuş o öyle...zaten hormonun yüksek çıkması gerekir hamileysen ilkte rahimde ne bebek ne kese vardır.

Dr keseyi gorduyse muhakkak kanda çıkar . Allah korusun kist falan varda onu kesemi sandı ki durumu bize bildir lütfen.

Dün başka bir doktora gittim o da baktı ultrasonda rahim tertemiz kist faln söz konusu değil dedi .. biraz daha bekle kişiden kişiye değişiyor kan da çıkamayabilir belirli bir süre kmi bayanlarda dedi..

yeni oldugum için kişiye özel cvp vermeyi blmiyorum hanımlar k.bakmayın .. hayır hiç kanamam yok ama sürekli ıslaklık hissi var

Arkadasimda hamileyken 2 aya kadar kanda cikmadigini soylemisti.Yani olabilen bisey.Ama baska doktorada git istersen.
Insallah bebegin seninledir arkadasim

Arkadaşlar merhaba bugun adet günüm 4 gun geçti bat.ta predictor test yaptım negatif çkktı, yaklaşık bi haftadır sol kasığumda hiç geçmeyen bi ağrı var geceleri sanki orda bi kelebek varmış da kanat çırpıyormuş gibi oluyor, ben hayatımda hiç adet dönemimde falan gögüs hassasiyeti yaşamadım şuan dokunamıyorum ozellikle sağ göğsüme, uçlarının etrafı kurudu derisi böyle pul pul görunuyor, yurt dışında yaşıyorum ve burda kandan gebeliğe bakılmıyor malesef, eczanelerde bulunan abd markalı test yaptım iki kere çıkması gereken kontrol çizgisi bile çıkmadı, düşünmekten bi hal oldum, siz ne dersiniz bu duruma?

Kizlar nolur yardimmm gunum 10gün gecti heran hasta olacak gibiyim :KK43: adet belirtlerm var,,hatta bu sabah sivilcem cikti hafif bellioluyor akintmda yok :KK43:(.nlur yardimmm hamile olablrmiyim :KK43:kaynanamla yasiyrm test almaya cikamiyrm degl s em laf. Eder :KK43:

Çok teşekkr ederm evet byle söyeleyn cok insan var umarm bende o şansa sahibimdr ve şuan eger varsa 2 aylk falan olması lazm asagı yukarı :) ckk tesekkr ederm

Kizlar nolur yardimmm gunum 10gün gecti heran hasta olacak gibiyim :KK43: adet belirtlerm var,,hatta bu sabah sivilcem cikti hafif bellioluyor akintmda yok :KK43:(.nlur yardimmm hamile olablrmiyim :KK43:kaynanamla yasiyrm test almaya cikamiyrm degl s em laf. Eder :KK43:
Canm umutlandrmak istemem ama gebelik belirtileri adet belirtileriyle çok benziyormuş ..

Merhaba arkadaşlar..bende araniza yeni katılıyorum...bi sorum olacak..normalde 18 nisanda adet olmam gerekiyordu. Fakat olmadım 6 gün gecikti. (En fazla iki uç gün gecikir)dun aksam 10 gibi adet olacakmisim gibi sancilandim bel ve kasiklarimdan..gebelik olur diye ilaç icmedim.lavaboda silindigimde küçük boz renkte bi pıhtı geldi. İlik bi dışa grdim adet oluyorum sandım. Şuan sabahın beş bucugu uyuyamadim ve tek damla kan Yok... Sizce hamilemiyim .. Adet günüm yani 18 önde idrar testi yptim negatif çıktı...acil cvp lutfennn :KK43:(

Merhaba arkadaşlar..bende araniza yeni katılıyorum...bi sorum olacak..normalde 18 nisanda adet olmam gerekiyordu. Fakat olmadım 6 gün gecikti. (En fazla iki uç gün gecikir)dun aksam 10 gibi adet olacakmisim gibi sancilandim bel ve kasiklarimdan..gebelik olur diye ilaç icmedim.lavaboda silindigimde küçük boz renkte bi pıhtı geldi. İlik bi dışa grdim adet oluyorum sandım. Şuan sabahın beş bucugu uyuyamadim ve tek damla kan Yok... Sizce hamilemiyim .. Adet günüm yani 18 önde idrar testi yptim negatif çıktı...acil cvp lutfennn :KK43:(
Canm psikolojik olark da adet gecikebiliyormuş çok düşününce vücut adeti erteliyormuş.. bilmyrm bence bi kaç gün daha bekleyip kan testi yap derm hakknda hayrlısı olur inşAllah arkdaşm

E="merveclk, post: 40681395, member: 673911"]Canm psikolojik olark da adet gecikebiliyormuş çok düşününce vücut adeti erteliyormuş.. bilmyrm bence bi kaç gün daha bekleyip kan testi yap derm hakknda hayrlısı olur inşAllah arkdaşm[/QUOTE]
Canim kan testine gerek kalmadı sanirim... Adet oldum şuan kanamam normalleşti. Yalnis alarm:)

adetim 3 gün gecikti.. Yüzümü kızartıp test aldım bu ayda. Çünkü her ay test alıyorum aynı eczaneden bıktı artık benden kadın !!:KK48: Testte negatif çıktı. Ben de adet öncesi kasık ağrısı olurdu yok bu ay. Sadece göğüslerde şişlik var. Diş doktoruna gittim bir hafta önce uyuşturucu iğne yapmıştı. O adet geciktiriyor mu acaba, bilen var m?

X