Hamile miyimmm???

drytrk06

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
26
18
8
36
kızlar 4 aylık evliyim. henüz yeni evli olduğumuz için bebek olayını biraz ertelemek istedik. fakat adetim 4 gün gecikti. karnımın alt tarafına arada sancı biçiminde ağrı giriyo 1 dk kadar sürüyo. normalde adetlerim de düzenlidir ve korunuyorduk. göğüslerde hassasiyet de var aşırı derecede ve normalden fazla akıntım oluyo. sanki arada baş dönmesi oluyo gibi ve bu süreçte bi kez aşırı derecede mide bulantısı oldu. ayrıca normalde de öyleyim ama bu aralar çok daha fazla duygusal oldum gülüncek şeylere bile ağlayabiliyorum. yaklaşık 1 haftadır da soğuk algınlığım var doktora gittim antibiyotik kullanıyorum. sizce adet gecikmemde bu kullandığım ilaç etkili midir yoksa hamile miyim? bi süredir psikolojik sorunlar yaşadığım için kendimi hazır hissedemiyorum. tabi Allah ne zaman nasip ederse o zaman olur ama kafamda bi sürü soru var sizce hamile olabilir miyim?

Testte on günden önce belli olmayabiliyomuş yani yine tam olarak emin olamıcam die düşündüm sanırım kan testi en doğru sonucu veriyomuş yarın kan testi yaptırcam artık

Back
X