Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tam tersine 1 haftaya yakın adete var daha ama geciktiyse bunun tek çaresi test veya kan testi vermek çünkü bazen bazı kişilerde belirti vermeyebiliyor bir arkadaşım 4 aylıkken öğrendiKızlar selammm 4-5 gündür reglim gecikti normalde gecikmem olmaz test yapmaya da cesaretim yok negatif çıkar diyesizce ne yapmaliyimmm varmı aranızda gecikmesi yeni olup test yapannn ??
O kadar şaşırıyorum ki şöyle olaylara 1 gün geç gelse adetim ya test yaparım ya doktora giderim 4 aylık ne anam maşallah herşey olabiliyor bu hayattaBenim tam tersine 1 haftaya yakın adete var daha ama geciktiyse bunun tek çaresi test veya kan testi vermek çünkü bazen bazı kişilerde belirti vermeyebiliyor bir arkadaşım 4 aylıkken öğrendimide bulantısı baş dönmesi sıfır
![]()
4 aylıkken miii testleri ne zaman yaptı acabaaBenim tam tersine 1 haftaya yakın adete var daha ama geciktiyse bunun tek çaresi test veya kan testi vermek çünkü bazen bazı kişilerde belirti vermeyebiliyor bir arkadaşım 4 aylıkken öğrendimide bulantısı baş dönmesi sıfır
![]()
Evet canım adet düzensizliği vardı ihtimal vermedi gebeliğe yine adet olmuyorum hormonlar yine nane demişti meğersem adet görmeden hamile kalmış benimde aynı sorunum vardı şimdi adetler düzeldi eşimin testi kötü çıktı tencere kapak 1 hafta var adete sıfır belirtilerim yok anlamadım her seferinde umutlanıyorum 4 yıl olcak..O kadar şaşırıyorum ki şöyle olaylara 1 gün geç gelse adetim ya test yaparım ya doktora giderim 4 aylık ne anam maşallah herşey olabiliyor bu hayatta
Az önce arkadaşa cevap verdim adet düzensizliği vardı ihtimal vermedi normal kontrole gittiğinde öğrenmişti4 aylıkken miii testleri ne zaman yaptı acabaa
Bazı insanlar hamile olmasına rağmen kanama görüp adet olduklarını zannediyorlar belki öyle birşey olmuştur belirti de olmayınca anlamamış demek ki çok duydum bu durumu yaşayanları4 ay a kadar regl olmayınca anlaşılmıyor mu ki zaten saçma geldi bana![]()
Arkadaşlar yazılarımı okumadan acele cevap veriyorsunuz öyle tabiki saçma olurdu.4 ay a kadar regl olmayınca anlaşılmıyor mu ki zaten saçma geldi bana![]()
İnşallah olurrrrr aminnnnnnEvet canım adet düzensizliği vardı ihtimal vermedi gebeliğe yine adet olmuyorum hormonlar yine nane demişti meğersem adet görmeden hamile kalmış benimde aynı sorunum vardı şimdi adetler düzeldi eşimin testi kötü çıktı tencere kapak 1 hafta var adete sıfır belirtilerim yok anlamadım her seferinde umutlanıyorum 4 yıl olcak..
Cnm benim bende bir sağlıksız gebelik geçirdim kalp atışı olmadan kürtaj oldum üstelik 2 yıl sonra olmuştu şimde 3 ay oldu kürtaj olalı tekrar hamile kalmak için uğraşıyorumEvet canım adet düzensizliği vardı ihtimal vermedi gebeliğe yine adet olmuyorum hormonlar yine nane demişti meğersem adet görmeden hamile kalmış benimde aynı sorunum vardı şimdi adetler düzeldi eşimin testi kötü çıktı tencere kapak 1 hafta var adete sıfır belirtilerim yok anlamadım her seferinde umutlanıyorum 4 yıl olcak..
Hayırlısı olsun canım öylesi de kötü tabi kiCnm benim bende bir sağlıksız gebelik geçirdim kalp atışı olmadan kürtaj oldum üstelik 2 yıl sonra olmuştu şimde 3 ay oldu kürtaj olalı tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum
Bendeee 3 ay önce dış gebelik geçirdim ama kendiliğinden düştü ve şuan 5 gün gecikmem var ama işte korkuyorumCnm benim bende bir sağlıksız gebelik geçirdim kalp atışı olmadan kürtaj oldum üstelik 2 yıl sonra olmuştu şimde 3 ay oldu kürtaj olalı tekrar hamile kalmak için uğraşıyorum
Amin canım isteyen herkese inşallah nasip olurİnşallah olurrrrr aminnnnnn
Test yapmadın mı canım ? Benimde tersi daha adete var ama adet belirtim yok gece sadece sağ kasığıma bi anda ağrı sağlandı özellikle nefes alıp verirken çok canımı acıttı ..Bendeee 3 ay önce dış gebelik geçirdim ama kendiliğinden düştü ve şuan 5 gün gecikmem var ama işte korkuyorum![]()
Bazı kadınlarda olabiliyor benim annem küçük kardeşimi 2 buçuk aylıkken öğrenmişti. Tiroidi vardı ve kisti vardı yani adeti düzensizdi. En son şiddetli bel ağrısına dayanamayıp sağlık ocağına gidiyor orda kan testi verince öğreniyor.Benim tam tersine 1 haftaya yakın adete var daha ama geciktiyse bunun tek çaresi test veya kan testi vermek çünkü bazen bazı kişilerde belirti vermeyebiliyor bir arkadaşım 4 aylıkken öğrendimide bulantısı baş dönmesi sıfır
![]()
Amin canımHayırlısı olsun canım öylesi de kötü tabi kiAllah sağlıklı evlat nasip etsin tez vakitte
Anladım hayırlısı olsun inşallahHayır yapmadım 10. Günden sonra yapın diyorlar genelde![]()
Benimde var bu problemler kilo verdikçe düzene girdi şuan sıkıntı eşimde .. hayırlısını diliyorum sadece nasipBazı kadınlarda olabiliyor benim annem küçük kardeşimi 2 buçuk aylıkken öğrenmişti. Tiroidi vardı ve kisti vardı yani adeti düzensizdi. En son şiddetli bel ağrısına dayanamayıp sağlık ocağına gidiyor orda kan testi verince öğreniyor.