Hamile miyimmmm?

mucizelik

Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2023
27
1
16
30
Merhaba, bu sabah test yaptım çift çizgi 5 dk olmadan çıktı. Kan tahlili verdim sabah 0,35 çıktı. Hamilelik olsa kan tahlilinde çıkar mıydı sizce?

Test de baya gözle görülür ama kan tahlilinde mutlaka çıkması lazımdı. Ben bu yalancı pozitif olayını da bu sitede gördüm zaten yani bir test yapacaklar onu da doğru düzgün yapmayı nasıl beceremiyorlar anlamıyorum birçok markada oluyor bu maalesef insanları umutlandırıyorlar. Adetiniz geçti mi

Adet tarihimden 1 hafta önce çok ufak bir kanama yaşadım. Ama adet gibi değildi o yüzden şüphelenip test yaptım açıkçası

Kimyasal olmuş olabilir yükselip düşmüş olabilir ama kimyasalda da o kadar hızlı düşüş olur mu onu da bilemedim hakkınızda hayırlısı olsun bakalım adet olmazsanız başka marka testle tekrarlayın

Merhaba, bu sabah test yaptım çift çizgi 5 dk olmadan çıktı. Kan tahlili verdim sabah 0,35 çıktı. Hamilelik olsa kan tahlilinde çıkar mıydı sizce?
Eki Görüntüle 3623435
Kan sonucunda kesinlikle çıkardı testin markası nedir artimed ise büyük ihtimalle yalancı pozitif vermiş üzgünüm ama Beta HCG önce kan sonra idrarda tespit edilen bir hormon yanı test kitinde çift çizgi çıkıp kanda negatif olması mümkün değil

Evet artimed

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…