- 15 Ocak 2024
- 997
- 482
- 18
- Konu Sahibi Merve Aycan
11 ocakta kürtaj oldum. Hatırlamıyorum 10 gün önce yaklaşık korunmasız ilişki oldu. Acayip akıntım var kasıkta ağrı. İdrar testim pozitif acaba beta 0 lanmadı mı sizce olabilir mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet olduysan sıfırlanmistir büyük ihtimalle kan ver bence en doğrusu o11 ocakta kürtaj oldum. Hatırlamıyorum 10 gün önce yaklaşık korunmasız ilişki oldu. Acayip akıntım var kasıkta ağrı. İdrar testim pozitif acaba beta 0 lanmadı mı sizce olabilir mi
Yok adet olmadım dahaAdet olduysan sıfırlanmistir büyük ihtimalle kan ver bence en doğrusu o![]()
Bazısı beta geç 0 lanıyor diyor bilginiz var mıBilemedimki canim ama üzerinden de baya geçmiş yarın bi kan ver bence inşallah hamilesindir
Yani korunmasız 1 defa ilişki oldu. Ayrıca akıntım çok beyaz akıntı sizce olabilir mikürtaj sonrası betahcg hemen sıfırlanmaz. yaptığım gebelik testinin üzerinde kürtaj olduysanız 6 ay boyunca testleriniz pozitif çıkabilir yazıyor. daha 1 ay bile olmamış, daha hcgniz sıfırlanmamıştır.
çok düşük bir ihtimal, testiniz hala önceki gebeliğin pozitifini gösteriyor.Yani korunmasız 1 defa ilişki oldu. Ayrıca akıntım çok beyaz akıntı sizce olabilir mi
Valla canım ne desem yalan olur daha önce hiç gebe kalmadim bu tür konulardan pek anlamam anlayanlar cikicaktir muhakkakBazısı beta geç 0 lanıyor diyor bilginiz var mı
Peki akıntı neyden dolayı zaten istemiyordum daha çok yeni kaybımçok düşük bir ihtimal, testiniz hala önceki gebeliğin pozitifini gösteriyor.
Sağ ol canım Allah razı olsunValla canım ne desem yalan olur daha önce hiç gebe kalmadim bu tür konulardan pek anlamam anlayanlar cikicaktir muhakkak
enfeksiyon falan olabilir belki, akıntının rengi vs nasıl?Peki akıntı neyden dolayı zaten istemiyordum daha çok yeni kaybım
Normal beyaz koku yokenfeksiyon falan olabilir belki, akıntının rengi vs nasıl?
beyaz akıntı normal bir şey sayılır. bende adete yakın oluyor bazen bu, adet olacak olabilirsiniz.Normal beyaz koku yok
Normalde bu kadar olmazdı ama inşallah teşekkür ederimbeyaz akıntı normal bir şey sayılır. bende adete yakın oluyor bazen bu, adet olacak olabilirsiniz.