ovulasyon testinde gebelik çıkmaz. Gebelik testinde beta hcg hormonuna ovulasyon testinde Lh hormonuna bakılıyor.Adetime 2 gün kaldı ovulasyon testim kopkoyu çıktı normalden hiç böle çıkmamıştı sizce hamile miyim
Bazen çıkıyor bunu çok kişide test ettık ..ovulasyon testinde gebelik çıkmaz. Gebelik testinde beta hcg hormonuna ovulasyon testinde Lh hormonuna bakılıyor.
alllalah ilginçmiş :)Bazen çıkıyor bunu çok kişide test ettık ..
Bende de reglden 2 gun önce lh testlerı pik durumundaydı .
Evet çıkıyor bende bu şekilde öğrendim gebeliğimi.alllalah ilginçmiş :)
peki gebelik testinde pozitif gördünüzmü?Az önde kan werdim hamileyim 228 çıktı allah olmayan herkeze nasip etsin
valla canım mileet ovulasyon testi ile hamille cıkıyor ben ne olacam acaba :)Evet çıkıyor bende bu şekilde öğrendim gebeliğimi.
Ovulasyon testlerine göre bu gunleri bos gecmeden degerlendirmen lazim canım, Rabbim ol derse insallah mucizen seninle olacak.valla canım mileet ovulasyon testi ile hamille cıkıyor ben ne olacam acaba :)
Baksana şimdi yaptım test acayip bişey olduvalla canım mileet ovulasyon testi ile hamille cıkıyor ben ne olacam acaba :)
Fazla idrar damlattin canin ondan olmusturBaksana şimdi yaptım test acayip bişey oldu
Evet ama ben bu testen bişey anlamdım sabah ki gibi koyu cıkmadı ince çizgi cıktıFazla idrar damlattin canin ondan olmustur
Başka varsa tekrar dene istersenEvet ama ben bu testen bişey anlamdım sabah ki gibi koyu cıkmadı ince çizgi cıktı
Yemek yedim şimdi olurmu kiBaşka varsa tekrar dene istersen
2 saat once sıvı almamanız lazim.Yemek yedim şimdi olurmu ki
1 saate yapıcam canım.2 saat once sıvı almamanız lazim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?