İyi akşamlar hanımlar biz eşimle korunmuyoruz gecen hafta adet oldum ama baya kanama oldu normalde o kdr olmaz adetimin bitmesi gerekirken 3 gün uzadı ama beyaz akıntıda kahverengi lekenme oluyo onla beraber bel ağrısı kasık ağrısı bulantı koku hassasiyeti var hamilelik olabilit mi varmı benim gibi olup hamile kalan olan
İyi akşamlar hanımlar biz eşimle korunmuyoruz gecen hafta adet oldum ama baya kanama oldu normalde o kdr olmaz adetimin bitmesi gerekirken 3 gün uzadı ama beyaz akıntıda kahverengi lekenme oluyo onla beraber bel ağrısı kasık ağrısı bulantı koku hassasiyeti var hamilelik olabilit mi varmı benim gibi olup hamile kalan olan
Adet olduysan olmayabilir canım canını sıkmak gibi olmasın ama en belirgin özellik adet gecikmesidir. Bir sonraki adetini bekle ve gecikirse test yap net sonuçlar alırsın böylece
Hamile olmak gibi derdim yok cok şükür iki tane var ama ilk defa böyle oluyo sürekli bulantı var kasıklarm hareket ettikçe kötü oluyo ondan böylr olan varsa diye
Adet olali bir hafta olmus. Yumurta uretilmesi dollenmesi hormonlarini arttirmasi ve sana saydigin belirtileri yasatmasi cok zor. Baska bir rahatsizliktir