Hamile miym?

eminesut

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
47
-1
1
25
Önden hiçbir birleşme yaşamadım bakireyim zaten sadece analdan ilişki yaşadık içime dahi boşalma olmadı. Mide bulantım var halsizliğim var hamile olma ihtimalim nedir acaba

Vajinismus olup ( cinsel ilişkiye giremeyen), hamile kalanlar olabiliyor. Ancak onlarda vajina bölgesine boşalma gerçekleşiyor. O bile çok düşük bir ihtimal.

Sizin vajina ile sevişme bile olmamış. Boşalmada yok. İmkansız neredeyse.
Tamamen psikolojik hissettikleriniz.

Ama çok merak ettim, arkadan ilişki nasıl ya 🤢🤢 Orası esneme bile yapabilecek bir yer değil. Muhtemelen yolu da hiç temiz değildir. Zevk falan da vermez. Nasıl yapıyorsunuz öyle 😅🤢🤢🤢

Vajinismus olup ( cinsel ilişkiye giremeyen), hamile kalanlar olabiliyor. Ancak onlarda vajina bölgesine boşalma gerçekleşiyor. O bile çok düşük bir ihtimal.

Sizin vajina ile sevişme bile olmamış. Boşalmada yok. İmkansız neredeyse.
Tamamen psikolojik hissettikleriniz.

Ama çok merak ettim, arkadan ilişki nasıl ya 🤢🤢 Orası esneme bile yapabilecek bir yer değil. Muhtemelen yolu da hiç temiz değildir. Zevk falan da vermez. Nasıl yapıyorsunuz öyle 😅🤢🤢🤢
Psikolojik bir şekilde midem bulanıyor olabilir mi yani veya kenar ağrım fln ? İmkansız dimi

Dalga geçmeyin korkuyorum ve size sığınıyorm
Hanımefendi spermler matkap işlevinde bulunamaz yani etinizi delip rahime gidemez defalarca sordunuz, herkes yok diyor ama inanmıyorsunuz kimseye. Birine sığınmak yerine önce yaptığınız şeyin ne kadar pis ve sağlıksız olduğunu anlayın lütfen. Ayrıca akıl var mantık var bağırsakla rahmin bir alakası var mı yani dışkı yolu rahme bağlantılı bir yer mi ? Rahme ulaşmayan sperm nasıl yumurta dölleyebilir? Bunu ayırt edemiyor musunuz gerçekten

Hanımefendi spermler matkap işlevinde bulunamaz yani etinizi delip rahime gidemez defalarca sordunuz, herkes yok diyor ama inanmıyorsunuz kimseye. Birine sığınmak yerine önce yaptığınız şeyin ne kadar pis ve sağlıksız olduğunu anlayın lütfen. Ayrıca akıl var mantık var bağırsakla rahmin bir alakası var mı yani dışkı yolu rahme bağlantılı bir yer mi ? Rahme ulaşmayan sperm nasıl yumurta dölleyebilir? Bunu ayırt edemiyor musunuz gerçekten
Anlıyorum zaten pişmanım da cidden nişan atma evresine kdr geldim yargılamayın nolur beşer şaşar. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Allah razı olsun

Back
X