Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sence nedir acabaÖnden hiçbir birleşme yaşamadım bakireyim zaten sadece analdan ilişki yaşadık içime dahi boşalma olmadı. Mide bulantım var halsizliğim var hamile olma ihtimalim nedir acaba
Kesinlikle hamilesinizÖnden hiçbir birleşme yaşamadım bakireyim zaten sadece analdan ilişki yaşadık içime dahi boşalma olmadı. Mide bulantım var halsizliğim var hamile olma ihtimalim nedir acaba
Dalga geçmeyin korkuyorum ve size sığınıyormKesinlikle hamilesiniz
Psikolojik bir şekilde midem bulanıyor olabilir mi yani veya kenar ağrım fln ? İmkansız dimiVajinismus olup ( cinsel ilişkiye giremeyen), hamile kalanlar olabiliyor. Ancak onlarda vajina bölgesine boşalma gerçekleşiyor. O bile çok düşük bir ihtimal.
Sizin vajina ile sevişme bile olmamış. Boşalmada yok. İmkansız neredeyse.
Tamamen psikolojik hissettikleriniz.
Ama çok merak ettim, arkadan ilişki nasıl yaOrası esneme bile yapabilecek bir yer değil. Muhtemelen yolu da hiç temiz değildir. Zevk falan da vermez. Nasıl yapıyorsunuz öyle
![]()
Dallga geçmeyin nolur ablam kardeşim bilip sığınıyorum size. Lütfen düşüncenizi söyleyinsence nedir acaba
tabiki yok öyle bi ihtimal, dalga geçmiyorum mantıklı düşünün babında söylüyorumDallga geçmeyin nolur ablam kardeşim bilip sığınıyorum size. Lütfen düşüncenizi söyleyin
Hanımefendi spermler matkap işlevinde bulunamaz yani etinizi delip rahime gidemez defalarca sordunuz, herkes yok diyor ama inanmıyorsunuz kimseye. Birine sığınmak yerine önce yaptığınız şeyin ne kadar pis ve sağlıksız olduğunu anlayın lütfen. Ayrıca akıl var mantık var bağırsakla rahmin bir alakası var mı yani dışkı yolu rahme bağlantılı bir yer mi ? Rahme ulaşmayan sperm nasıl yumurta dölleyebilir? Bunu ayırt edemiyor musunuz gerçektenDalga geçmeyin korkuyorum ve size sığınıyorm
Anlıyorum zaten pişmanım da cidden nişan atma evresine kdr geldim yargılamayın nolur beşer şaşar. Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için Allah razı olsunHanımefendi spermler matkap işlevinde bulunamaz yani etinizi delip rahime gidemez defalarca sordunuz, herkes yok diyor ama inanmıyorsunuz kimseye. Birine sığınmak yerine önce yaptığınız şeyin ne kadar pis ve sağlıksız olduğunu anlayın lütfen. Ayrıca akıl var mantık var bağırsakla rahmin bir alakası var mı yani dışkı yolu rahme bağlantılı bir yer mi ? Rahme ulaşmayan sperm nasıl yumurta dölleyebilir? Bunu ayırt edemiyor musunuz gerçekten
Sadece kuruntularım vardı. Üstüne bi de belirti olunca özür dilerimtabiki yok öyle bi ihtimal, dalga geçmiyorum mantıklı düşünün babında söylüyorum
özür dilemenize gerek yok kii, hamile değilsiniz yani net, sadece dikkat edin derim yine de bundan sonraSadece kuruntularım vardı. Üstüne bi de belirti olunca özür dilerim![]()