Canım beta 100 çıkmış olsa asıl hamilesin. 1.00 çıkmıştır daha önceleri. Şimdi 3.5 çıkmış 5in üstünde olması lazım hamilelik icin 2 gün sonra tekrar testi tekrarla bakalım yükselecek miKızlar merhaba yeni evliyim beta hcg genelde 100 çıkarken şimdi 3.5 çıkmış sizce hamilelik başlangıcı olabilir mi yoksa bu değerde negatif mi sayılır
0-100 yazıyo ondan bahsetmiştim teşekkürlerCanım beta 100 çıkmış olsa asıl hamilesin. 1.00 çıkmıştır daha önceleri. Şimdi 3.5 çıkmış 5in üstünde olması lazım hamilelik icin 2 gün sonra tekrar testi tekrarla bakalım yükselecek mi
O da referans aralığı canım. Senin degerin onun yanında yazar0-100 yazıyo ondan bahsetmiştim teşekkürler
Referans değil değer canımO da referans aralığı canım. Senin degerin onun yanında yazar
Tamam canım bak değerin. 0 virgül 100 den küçük. Yani yani 0-100 arası değil küçüktür işareti var ya bu değerinin 0 dan küçük olduğunu gösteriyor. Bu ay 3.5 çıkmış o yüzden hamile olabilirsin. Regl günün geçti miReferans değil değer canım
Regl olalı bi 12-13 gün oldu o yüzden pek ihtimal vermiyorum ama beta böyle çıkınca sormak istedimTamam canım bak değerin. 0 virgül 100 den küçük. Yani yani 0-100 arası değil küçüktür işareti var ya bu değerinin 0 dan küçük olduğunu gösteriyor. Bu ay 3.5 çıkmış o yüzden hamile olabilirsin. Regl günün geçti mi
Daha çok yeni canım bekle bence deRegl olalı bi 12-13 gün oldu o yüzden pek ihtimal vermiyorum ama beta böyle çıkınca sormak istedim