Hamile ogretmenler buraya lutfen

Mart annelerinde yazamadim izin konularini herkes bizim gibi sansli degil izin konularinda ne yazikki ve tatillerimiz bol cok sukur kendilerini kotu hissetmelerini istemedim arkadaslarim.15 tatili bize ilac gibi gelecek:) arkasindan izin kullacagiz 16 hafta yaz tatilide hemen akabininde gelecek eylule bebislerimiz 6,5-7 aylik olacak ins goreve baslayacagiz

merhaba Arkadaşlar evet çok şükür tatil ve izin açısından rahatız ilk ayların tatile gelmesi de çok iyi oldu okulda dersti nöbettti derken çok yorucu olurdu bebişlerimiz de birazcık büyür en azından eylüle kadar :KK66:

İlk bebeğim nisan doğumluydu, doğum izni iyi denk gelmişti.
İkinci kısmetse mart doğumlu olacak dahada güzel olacak.

merhabalar,
ben de hamileliğinden yeni haberi olan biri olarak izin nasıl olucak diye düşünüyodum bu ara...:KK66: nası yapıcaksınız haziran seminer döneminde de rapor falan mı olur? benim şmdilik 9 mart gibi görünüyor inşallah....

merhabalar,
ben de hamileliğinden yeni haberi olan biri olarak izin nasıl olucak diye düşünüyodum bu ara...:KK66: nası yapıcaksınız haziran seminer döneminde de rapor falan mı olur? benim şmdilik 9 mart gibi görünüyor inşallah....
Rapor haklarimizi sonuna kadar kullanacagiz

Herkese merhaba.Ben de bugün silik çizgiyi gördüm sanırım hamileyim kan testi yaptıracam yarın.Sat 26 Haziran. Doğum 1 Nisan olarak görünüyor ama mArt sonu da olabilir galiba bilmiyorum.izinlerimiz açısından rahat olur inşallah

sürpriz bebek izin tarihlerini ayarlayıp gelmiş gercekten şanslı bi takvim bn subata istiyordum 2016 ama o zamana belki de doğmuş olacak

Hos
Ben de geldim kızlar Martin Son haftasi veya Nisanın ilk haftası olacak muhtemelen.. izin olayını kafamda tam oturtamadim ben de.. açık kaliyo sanki ama..[/QUOTE

Hosgeldiniz birbirimizle fikir alisverisinde bulunup izin olaylarina cozum getirecegiz hepimiz tecrubesiziz suanda

2013 haziran dogumlu bir oğlum var onda 5 aylıkken başladım cok yorucu oldu nasip olrsa bunda sonuna kadar tüm haklarımı kullanacagım

kızlar selam gerçekten çok güzel bi dönemde doğuracaksınız ben bu yıl mart 17 de doğurdum 35. haftadadoğdu nisan 21de doğması gerekiyodu. kalan 35 günü doğum sonrasın eklediler daha önce eklenmiyomuş.ocak 23 ten beri tatil yapıyorum bebeğimle bol bol ilgilenme vaktim oldu. ikinci dönem başladığında 15 gün vardı dğm iznine rapor aldm. seminer dönemine iznim bitti oğlumla gittik okula uyudu zaten hep çok şanslı bi dönem öğretmenler için keyfini çıkarın. okul açıldığında oğlum 6.5 aylık fln olacak

X