- 16 Mart 2015
- 88
- 57
- 8
- 37
- Konu Sahibi MayisPapatyasi
evet doktordan rapor aldım 24 haftalık hamile olduğuma dair.. dilekçe falan yazmadımdilekçe yazdınız mı yada doktor raporu gerekiyor mu peki ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet doktordan rapor aldım 24 haftalık hamile olduğuma dair.. dilekçe falan yazmadımdilekçe yazdınız mı yada doktor raporu gerekiyor mu peki ?
Olsun hayirlisi boyleymis demekki :) bnde 32. Haftamda ayrildim izne. Stresten uzak rahat bi sekilde doguma hazirliyorum kendimi artik :)Hanımlar ben dün itibariyle resmen doğum iznine çıktım... hayaller 37. Hafta hayatlar 31 bile dolmadan izne çıkmak oldu :) erken doğum riski sebebiyle çalışamayacağım. Neyse yavrum sağlıklı olsun, zamanında doğsun da gerisi halledilir inşallah. En azından bu haftayı atlatıp çıksaydım kurban bayramı tatiline bağlayacaktık ama nasip değilmiş....
Olsun hayirlisi boyleymis demekki :) bnde 32. Haftamda ayrildim izne. Stresten uzak rahat bi sekilde doguma hazirliyorum kendimi artik :)
Okullar baslayinca da semirlere katilicam ins. Ondan sonra zaten bayram tatili var. Bayramdan sonra da bi sure ucretsiz izin almayi dusunuyorum. Saglikla dogsunlar da gerisi halledilir ins
Hayırlısı olsun hocam her şey bebişler için onlar ne istiyorsa o oluyorHanımlar ben dün itibariyle resmen doğum iznine çıktım... hayaller 37. Hafta hayatlar 31 bile dolmadan izne çıkmak oldu :) erken doğum riski sebebiyle çalışamayacağım. Neyse yavrum sağlıklı olsun, zamanında doğsun da gerisi halledilir inşallah. En azından bu haftayı atlatıp çıksaydım kurban bayramı tatiline bağlayacaktık ama nasip değilmiş....
Hayırlısı olsun hocam her şey bebişler için onlar ne istiyorsa o oluyorben de cumartesi kontrole gideceğim bakalım çalışabilir raporu almak için ama durumuma göre kendimizi zorlamamamız lazım nasıl rahat hissediyorsak
![]()
hmm yeni atandıysan evet tekrarlaman gerekebilir stajı biraz farklı bir uygulama sizin kiAmin hocam ya inşallah hepimiz için en hayırlısı olsun. Bebişlerimiz gününde ve sağlıklı doğsun...
Aslında ben yeni atandığım için stajımın kalkabilmesi için karneye kadar çalışmak zorundaydım ama malesef bebiş uslu durmadı :) belkide karneye kadar çoktan doğmuş olur onu da bilmiyorum gerçi artıkstajı da tekrar edeceğim galiba amannnn neyse vardır bunda da elbet bir hayır...
günaydın
hepiniz sağlıkla bebişlerinize kavuşmuşsunuzdur umarım
Bir sorum olacak doğum yardımlarınızı aldınız mı?
Kaç gün içinde yattı , maaş hesabınıza mı yattı ?
evet o hocam yattığını nasıl anlarız peki formu verdim okula300 tl yi mi soruyorsun hocam? Öncesinde başvurmak gerekiyor. Başvurduktan 1 ay sonra Ptt şubesinden kimliğimle cektim.
evet o hocam yattığını nasıl anlarız peki formu verdim okula
teşekkürler :)
tamam hocam teşekkürler :) bir arayıp sorayım en iyisiNasıl anlaşılır bilmiyorum e-devlette de göremedim. biz okula degil de direkt aile ve sosyal politikalar bakanlığı genel mudurlugune başvurmuştuk. Atıyorum ayin 21inde ptt ye yatar demişlerdi, biz 1 hafta da geç gittik garanti olsun diye, yatmıştı :) belki okul üzerinden başvurunca hesaba yatıyordur onu da bilmiyorum.