hamile öğretmenlere bir soru????

komagene

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
787
60
318
Adana
ben 32. haftamda çalışabilir raporu aldım 5 haftamı aktarmak için şuan 35. haftamdayım ilk dönemi kapatıyım diyorum,ancak biraz ağırlaştım haftaya rapor alsam doğum iznimden mi kullanmaya başlıyorum?doğum iznimden kullanırsam şubat tatilimde boşa gidecek bilemedim ki şimdi ne yapsam

Tam olarak bilmemekle birlikte çalışabilir raporu alarak işe devam eden birisi rapor alırsa çalışamıyor demektir ve bence doğum iznine ayrılmanı isteyebilir okul idaresi ya da zorluk çıkarabilir, terslik yaşanabilir. Ancak idare konusunda sorun yaşamam diyorsan doktoruna bir sor derim ben.
Her gün dersin varsa zor bir durum bir sürü çocuk. Ama sadece 1.5 hafta kaldı. Dayan :) Daha sonra bebeğinle daha fazla beraber olacaksın

bence de dayan canım 1,5 hafta kaldı sabret.bak ben 36.haftaya girdim ve artık okula gidecek gücüm kalmadı ama sabret diyorum kendime.Haftada kaç saat dersin var? hergün gidiyor musun okula?Benim 3 gün dersim var diye sıkıyorum dişimi ama tabi branşın ve gittiğin gün sayısı önemli.Ama şunu düşün bebeğinin sana çok ihtiyacı olacak bir hafta bir haftadır bence.

sınıf öğretmeniyim 5.sınıf bnm öğrencilerim boş derslerim oluyor ama zorlanmaya başladım hiç dinlenmeden doğumum olur die korkuyorum:18:
37. haftam şubat tatilinin 2.haftasında başlıyor,1 haftam tatile gidiyor:( ama haftaya ayrılsam 3 hafta aktarmış olucam dönemi kapatırsam 5 hafta aktarmış olucam inş dayanabilirim bebekle geçirmek daha mantıklı sonrasında dönemi kapatmak için çok fazla rapora ihtiyacım olucak çünkü:(

ben de aynı durumdayım. 34+3 teyim şuan. dönemi bitirmek istiyorum ama dediğin gibi artık zor gelmeye başladı
dün hatta okulda biraz kötü oldum eve gelmek zorunda kaldım
ama gene de sabretmeye çalışıcam
çok büyük bi sıkıntın yoksa bence de devam etmeye çalış
rapor alırsan zaten çalışamıyorsun demektir
o zaman da izne ayrılmak zorunda kalabilirsin

doğum sonrası da ızne ıhtıyacın olaacak tabı ama kendını kötu hıssedıyosan ayrıl gıtsın.doğumdan önce de dınlenmeye ıhtıyacın var kaldı kı senı çok yorucu gunler beklıyor.doğumdan sonra da bı şekılde ızın rapor falan alırsın.onaylamamakla beraber benım zumrem temmuzda doğum yaptı 2.dönem başlaycak.alabıldığı tum raporları aldı.şu anda çakma heyet raporu almış evde.çakma derken hastalığı sahte tabı.maaşını da alıyo mısler gıbı.
ben ılk doğumumda ıznım bıter bıtmez ucretsız ızne ayrılmıştım hangımız dha akıllıymış duşunuyorum şimdi:)

kızlar yorumlarınız için çok sağolun,bnde haftaya durumuma bakıp ona göre karar vericem inş çalışabilirim 1 hafta daha

doğum sonrası da ızne ıhtıyacın olaacak tabı ama kendını kötu hıssedıyosan ayrıl gıtsın.doğumdan önce de dınlenmeye ıhtıyacın var kaldı kı senı çok yorucu gunler beklıyor.doğumdan sonra da bı şekılde ızın rapor falan alırsın.onaylamamakla beraber benım zumrem temmuzda doğum yaptı 2.dönem başlaycak.alabıldığı tum raporları aldı.şu anda çakma heyet raporu almış evde.çakma derken hastalığı sahte tabı.maaşını da alıyo mısler gıbı.
ben ılk doğumumda ıznım bıter bıtmez ucretsız ızne ayrılmıştım hangımız dha akıllıymış duşunuyorum şimdi:)

Bazen akıllı olmak değil, dürüst olmak önemli. Ayrıca onunki akıllılık değil kurnazlık. Bizler öğretmeniz ve yetiştireceğimiz nesillere kazandıracağımız en önemli davranışlardan biri de dürüstlük bence... Gerçekten ihtiyaç olduğunda tabii ki alırız rapor ama ben hele ki çocuğum işin içindeyse helal parayı tercih ederim :) Tabii şu da tartışılabilir devlet annelere daha çok izin vermeli vs... Ama vermiyor işte. Ve biz bu şartları kabul edip çalışıyorsak uymak durumundayız. Tabii şahsi fikrim...

Son düzenleme:
Bazen akıllı olmak değil, dürüst olmak önemli. Ayrıca onunki akıllılık değil kurnazlık. Bizler öğretmeniz ve yetiştireceğimiz nesillere kazandıracağımız en önemli davranışlardan biri de dürüstlük bence... Gerçekten ihtiyaç olduğunda tabii ki alırız rapor ama ben hele ki çocuğum işin içindeyse helal parayı tercih ederim :) Tabii şu da tartışılabilir devlet annelere daha çok izin vermeli vs... Ama vermiyor işte. Ve biz bu şartları kabul edip çalışıyorsak uymak durumundayız. Tabii şahsi fikrim...

akıllı derken ben de nazire yapmak ıstemıştım aslında.ben de aynı sızın gıbı düşünüyorum yoksa.

kızlar şu 2 günüm biraz daha iyi geçti yarın kontrolüm var sevkli olucam haftaya da inş gitmeyi düşünüyorum,not işlemlerimi hallettim kuzucuklarımla test çözüyorum,birz daha dikkat ediyrum meğer hep ayakta ders işliyormuşum,şimdi kontrollüyüm inş bu hafta bebeğim gelmeden dönemi kapatırım,sonlara doğru heran doğum olacak gibi hissediyor insan:1::emir_bebek:

kızlar şu 2 günüm biraz daha iyi geçti yarın kontrolüm var sevkli olucam haftaya da inş gitmeyi düşünüyorum,not işlemlerimi hallettim kuzucuklarımla test çözüyorum,birz daha dikkat ediyrum meğer hep ayakta ders işliyormuşum,şimdi kontrollüyüm inş bu hafta bebeğim gelmeden dönemi kapatırım,sonlara doğru heran doğum olacak gibi hissediyor insan:1::emir_bebek:

Süpersin...Allah bana da nasip etsin bu şekilde sonuna kadar... Sevgiler.

Back
X