Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ben aldım nöbet tutması sakıncalıdır yazdı doktor yalnız devlet hastanesi nden aldım özel den almıştım kabul etmedi müdürBen öğretmenim de bu sorum vardı nöbet ısını napiyorsunuz doktorunuz rapor verdi mi nöbet tutamaz diye Öğretmenlere nöbet tutamaz diye rapor verilmiyor dedi doktor bana var mi hamile olup nöbet tutmayan
aile hekiminize gidip yazdırın 24 haftalık gebedir yazması yeterli ben öyle yaptım..başka bir şey yazmasına gerek yok zatenBana da rapor getir dedi.ama daha 2 hafta var kontrolume.ancak o.zmn rapor alabilirim.2 hafta nobet tutacak miyim simdi?
Evet cnm bizim okulda var bi hoca doğumdan sonra bi sene tutmuyorsun o tutmuyor meselapeki doğumdan sonra yani tum izinler bitince tutuyomuyuz
8 hafta kala ayrılabilir yada 5 hafta daha çalışır raporu alır son 3 hafta kala ayrılırsın sana kalmış bişeyKizlar doğum iznine kaçıncı haftada cikabiliyoruz? Diyelim bir sıkıntımız yok biraz daha geç alıp doğum sonrasına ekleyebiliyor muyuz yoksa şu haftada ayrılmak zorundayiz diye bir sey var mi?