- 14 Kasım 2016
- 536
- 478
- 33
- 36
- Konu Sahibi ASKIMveGURURUM
-
Canım bu kadar geçmiş Allah korusun bu normal değil zaman daha geçmeden hamile isen kendine dikkat edeceksin anladinmi kahverengi dusuk riski doktor önlem ilaci verir. Ama hamilelik yoksa illaki bişeyden.dolayidir bu gecikme Allah Korusun.hayırlı sonuclar olmasini dilerim.hakkinda..merhaba arkadaşlar Yen'i üye oldum ve bilginize ihtiyacım var... 11 günüm geçti tam hamile ola bilirim diye umut ederken bugün kahve rengi akıntı geldi bu ne ola bilir test yapmaya cesaretim Yok.. cevap verirseniz sevinirim ...
Anlıyorum bnde seninle aynı durumdayım bnde bıktım bu sabah yaptım negatif çıktı ama sabredicz yapacak biseyimiz yok adetlerin daha önce duzenlimiydi hiç boyle gecikme yasadnmiKorkuyorum 9. Aydır tek çizgi görmekten sinirlerim bozuldu ve psikolojik olarak çok çöktüm... daha önce yazdığım gibi kahve rengi lekeyide görünce yıkıldım açıkcası test değil hamileliği duymaya gücüm kalmadı
Merhaba tekrardan Hale'n akıntım Yok dün akşam silince gelmişti o saatten belli Yok... sevinin mi üzüleyim mi bilemedim normalde göğüste hasaslık ve aşırı sancılı bi regl dönemim geçerdi oda Yok.. evet normalde 3-5 günüm geçerdi ama yaklaşık 3. Aydır aynı günde oluyordum .. bu ay umudum yoktu ama tüplere bakan doktor Yüksel ihtimal hamile kalabileceğimi söyledi... bügünle 12 gün geçti allak bullak kafam Çaresiz kaldım...
Test yaptın mı canımKorkuyorum 9. Aydır tek çizgi görmekten sinirlerim bozuldu ve psikolojik olarak çok çöktüm... daha önce yazdığım gibi kahve rengi lekeyide görünce yıkıldım açıkcası test değil hamileliği duymaya gücüm kalmadı
Demin doktorumu haberdar ettim beni çagirdı saat 4. Gibi gitçen dualarınızı bekliyorum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?