- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Arkadaslar benim alti aylik evli bi arkadasim var. Tam yumurtlama doneminde yani ilk adet tarihinden sonra 14. Gunde kocasiyla birlikte olmus. Ondan bikac gun once bisey yasamamislar. Birliktelikten bikac gun sonra gogusleri asiri agrimaya baslamis uzerinde sivilceler cikmaya baslamis. Bi de surekli tuvalete gidiyo. Dedi ki adet tarihimden 11 gun once goguslerim agrimaya basladi. Bugun de adet olmasi gerekiyomus. Ama kahverengi lekeler gelmeye baslamis olamiyorum diyo damla damla geliyomus sadece. Eli ayagi sismis. Kocasi iliski sirasinda bi cocugumuz olsa cok guzel olmaz mi falan diye konusuyomus. Ama bu belirtiler ortaya cikinca o da sasirmis ama o gun bisey yapmadim olamaz ki diye kendinden de eminmis.Test yap dedim daha zamani degil dedi. Kan testi yapicak. Bu belirtiler hamile oldugunu kanitlamak icin yeter mi? Bilmiyorum kocasi oyle emin konusunca dedim acaba stresten mi adeti gecikti. Cocuk icin hazir degiller cunku istemiyolar. Kafasina cok takiyodu bi de ya olursa falan diye bikac kez de ertesi gun hapi kullanmis. Hem o haplardan hem stresten olabilir mi boyle bi durum acaba?