- 28 Mayıs 2025
- 127
- 18
- 13
- 25
- Konu Sahibi elif nur aras
-
Belirtileriniz benziyor ama adetinize daha çok varmış bu kadar erken belirti verebilir mi bilmiyorum :)Kızlar merhaba adet tarihim 26-30 haziran aralığındaydı yumurtlama adetten 6 ila 7 gün içindeydi birliktelik oldu gün boyunca ve o günden beri kasıklarımda sancı iğne batması gibi gün içinde özellikle geceleri aşırı üşüme bu arada İzmir sıcağından bahsediyorum o havaya rağmen üşüyorum göğüslerimde aşırı hassasiyet sık idrara çıkma var ama gün içinde çok su içiyorum ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ve aşırı derecede gaz çıkarıyorum kusura bakmayın yani böyle dedim ama gece kalktığımda mide Yanmam çok oluyor bıraksalar bütün gün uyuyabilirim ama adetimi daha 11 gün var yani yardımcı olabilirseniz sevinirim
Aslında haklısın ama bi kac yerde okudum burada ve benim gibi cok fazla insan varmis aslinda yumurtlamadan hemen sonra belirtileri yaşayan çok kişi varmış ayrıca üç aydır falan deniyoruz Bundan önceki iki ayda adetim olması gerekenden bir hafta önce oldum hep şu an olması gereken tarih 11 gün sonra ama normalde olursam altı gün falan var ve öncesinde hep bu zamanlarda lekelenmeler başlıyordu o yüzden tam emin olamıyorumBelirtileriniz benziyor ama adetinize daha çok varmış bu kadar erken belirti verebilir mi bilmiyorum :)
Ben döngüme göre beklenen regl tarihimi baz alıyordum yani tam 30 günü değil onda da 7-8 gün kala belirtilerim başlıyordu öyleyse sizin de 6 gün kalmış gibi oluyor bu nedenle belirtiler için hiç erken değilAslında haklısın ama bi kac yerde okudum burada ve benim gibi cok fazla insan varmis aslinda yumurtlamadan hemen sonra belirtileri yaşayan çok kişi varmış ayrıca üç aydır falan deniyoruz Bundan önceki iki ayda adetim olması gerekenden bir hafta önce oldum hep şu an olması gereken tarih 11 gün sonra ama normalde olursam altı gün falan var ve öncesinde hep bu zamanlarda lekelenmeler başlıyordu o yüzden tam emin olamıyorum
Evet işte ben de o yüzden merak ettiğim için sormak istedim senin belirtilerin nasıldı söyleyebilir misin:)Ben döngüme göre beklenen regl tarihimi baz alıyordum yani tam 30 günü değil onda da 7-8 gün kala belirtilerim başlıyordu öyleyse sizin de 6 gün kalmış gibi oluyor bu nedenle belirtiler için hiç erken değil
Halsizlik, arada hafif mide yanması, iştahsızlık, aşırı şekilde bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti ve kabızlık vardı. Ama kiminde de iştah açılması felan oluyormuş bilmiyorum bende olmadı ama ben 21 haftalığım hala iştahım açık değilEvet işte ben de o yüzden merak ettiğim için sormak istedim senin belirtilerin nasıldı söyleyebilir misin:)
İlk zamanlar Hamileliğini öğrenmeden önce de bu belirtilerin var mıydı bu arada Allah analı babali büyütsün inşallah sağlıkla kucağınıza alınHalsizlik, arada hafif mide yanması, iştahsızlık, aşırı şekilde bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti ve kabızlık vardı. Ama kiminde de iştah açılması felan oluyormuş bilmiyorum bende olmadı ama ben 21 haftalığım hala iştahım açık değil
Benim iki kaybım var 9.haftalarda kalp atışı alınamamasından dolayı iki defa yaşadım bu da üçüncü gebeliğim :) çok teşekkür ederim inşallahİlk zamanlar Hamileliğini öğrenmeden önce de bu belirtilerin var mıydı bu arada Allah analı babali büyütsün inşallah sağlıkla kucağınıza alın
Daha yerleşme aşaması döllenme aşaması olabilir. İlk gebeliğimde benimde gaz sıkıntım olmuştu ordan anlamıştım. Ama genel olarak mide yanması vs onları çok duymadım gebelik başında.Kızlar merhaba adet tarihim 26-30 haziran aralığındaydı yumurtlama adetten 6 ila 7 gün içindeydi birliktelik oldu gün boyunca ve o günden beri kasıklarımda sancı iğne batması gibi gün içinde özellikle geceleri aşırı üşüme bu arada İzmir sıcağından bahsediyorum o havaya rağmen üşüyorum göğüslerimde aşırı hassasiyet sık idrara çıkma var ama gün içinde çok su içiyorum ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ve aşırı derecede gaz çıkarıyorum kusura bakmayın yani böyle dedim ama gece kalktığımda mide Yanmam çok oluyor bıraksalar bütün gün uyuyabilirim ama adetimi daha 11 gün var yani yardımcı olabilirseniz sevinirim
Olabilir hayırlısıysa inşallah olur bakalım doktora da gittim hormonların normal dedi pcos da yok dedi adetlerim hep düzenli oluyordu çocuk denemeye başladığımızdan beri bir hafta Önce oldum hep yani gene öyle erken olursam 5-6 gün var olmazsam 11 günDaha yerleşme aşaması döllenme aşaması olabilir. İlk gebeliğimde benimde gaz sıkıntım olmuştu ordan anlamıştım. Ama genel olarak mide yanması vs onları çok duymadım gebelik başında.
Gebelik hazırlığında vücut hep bi şaşıyor regl düzeni değişiyor normaldirOlabilir hayırlısıysa inşallah olur bakalım doktora da gittim hormonların normal dedi pcos da yok dedi adetlerim hep düzenli oluyordu çocuk denemeye başladığımızdan beri bir hafta Önce oldum hep yani gene öyle erken olursam 5-6 gün var olmazsam 11 gün
Doktor da normal dedi ama bu zmaanlarda lekelenmelerim başlardı hep bir haftanin sonunda da adet olurdum suanlk bisey yokGebelik hazırlığında vücut hep bi şaşıyor regl düzeni değişiyor normaldir
Test yapın isterseniz daha sağlıklı olurKızlar merhaba adet tarihim 26-30 haziran aralığındaydı yumurtlama adetten 6 ila 7 gün içindeydi birliktelik oldu gün boyunca ve o günden beri kasıklarımda sancı iğne batması gibi gün içinde özellikle geceleri aşırı üşüme bu arada İzmir sıcağından bahsediyorum o havaya rağmen üşüyorum göğüslerimde aşırı hassasiyet sık idrara çıkma var ama gün içinde çok su içiyorum ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum ve aşırı derecede gaz çıkarıyorum kusura bakmayın yani böyle dedim ama gece kalktığımda mide Yanmam çok oluyor bıraksalar bütün gün uyuyabilirim ama adetimi daha 11 gün var yani yardımcı olabilirseniz sevinirim
Ama şu an test için çok erken o yüzden beklemek istiyorum çünkü ümitlenmek istemiyorum bu yüzden biraz daha beklemek istiyorum ama araştırdığımda benim gibi olan çok insan varmış umarım vardır bir şeylerTest yapın isterseniz daha sağlıklı olur
Merhaba test yaptınız mıAma şu an test için çok erken o yüzden beklemek istiyorum çünkü ümitlenmek istemiyorum bu yüzden biraz daha beklemek istiyorum ama araştırdığımda benim gibi olan çok insan varmış umarım vardır bir şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?