Hamile olabilir miyim acaba

zynppp0119

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2021
16
4
1
28
Arkadaşlar meraba. Adetime daha 12 gün var ama iki gündür göğüs damarlarım çok belli olmaya başladı hafif baş dönmesi de var sizce hamile olmuş olabilir miyim bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı. Yumurtlama gününü degerlendirmistim inşallah güzel haberler alırım

Arkadaşlar meraba. Adetime daha 12 gün var ama iki gündür göğüs damarlarım çok belli olmaya başladı hafif baş dönmesi de var sizce hamile olmuş olabilir miyim bu belirtileri yaşayıp hamile kalan var mı. Yumurtlama gününü degerlendirmistim inşallah güzel haberler alırım
Ne zaman yumurtlama oldu canm. Daha 12 gün varsa adetine belirtiler için çok çok erken. Tahminen 3 4 gün olmuş daha yumurtlaman geceli.

Ne zaman yumurtlama oldu canm. Daha 12 gün varsa adetine belirtiler için çok çok erken. Tahminen 3 4 gün olmuş daha yumurtlaman geceli.
Evet doğru 3-4 gün önce yumurtlama oldu. Belki de psikolojik oluyodur belirtiler bilemiyorum ki göğüslerde ki damarlar çok belirginlesince bir umutlandim

Evet doğru 3-4 gün önce yumurtlama oldu. Belki de psikolojik oluyodur belirtiler bilemiyorum ki göğüslerde ki damarlar çok belirginlesince bir umutlandim
Uzerinden bı 10 gün falan geçmesi lazm bazı belirtiler için. Biraz daha bekle bakalm inşallah vardır.

Merhaba Kizlar, kafam cok karisik size danismak istiyorum :( yumurtlama tarihinde esimle iliskimiz oldu. 3 gün sonrasinda adet kadar olmasada, yinede yogun bir kanamam oldu. Sonrasinda tekrar korunmasiz iliskimiz oldu. Simdi adet tarihim geldi gecti, ve hala adet olmadim. 4 gün önce yaptirdigim Idrar testi ve beta hcg negatif cikti. Suanda hicbir akintim yok. Gögüslerim sis ve arada alt karin bölgemde sancilarim oluyor. Böyle bir durum yasayan oldumu? Sizce ben suan neyim:)))

Back
X