Gebeliğe Hazırlık Hamile olabilir miyim acaba ? :((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.577
504
323
Merhabalar 18 ocak yumurtlama 19 ocak çatlama gördüm.
Hala regl olmadım gecen pazartesi pembe renkli bir kanama geldi sonra gelmedi . Kasik ağrısı var ara ara , onun dışında hiç bir belirti yok baska , göğüs ağrısı falan da yok acaba hamile miyim değilsem neden regl olmadım hala inanılmaz stres altındayım, eczaneden test alsam yapsam bu aşama da varsa çıkar diymi kesin

Deneyin bi test ile kaset test ile de gorursunuz
Hastaneye yada eczaneye gidemedim internetren erken gebelik testi siparis etmiştim yarin gelecek o da , gerçekten inanılmaz stres yaşadım neden regl olmadım diye ve cok akıntı var afedersiniz şeffaf uzayan akıntı, sanırım doktora da randevu almam gerekiyor bu gecikme için

Olursa kesin çıkar ben iğne yaptırdım 22 Ocakta çatlama da 48 saat içinde oluyor şuan 6 haftalık hamileyim

Erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı hamile değilmişim adetim baya gecikti adet söktürücü ilac mi alsam yoksa soğan kürü mü yapsam

Erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı hamile değilmişim adetim baya gecikti adet söktürücü ilac mi alsam yoksa soğan kürü mü yapsam
Kendi başınıza bişey yapmayın doktora gidin lütfen.

sen doktora görün kendi kafanıza göre bişey yapmayın belki kist vardır iltihap vardır en azından doktor müdahele etsin siz değil

Aldım randevu aile hekiminden randevu aldım çarşamba günü gideceğim inşallah

Merhaba doktora gittim bugün aile hekimine. Kan testi istedi beta hcg için ve tam kan tahlili istedi birsey demedi cuma gideceğim sonuçlar için ve hala regl olmadım
kan sonucu 1 2 saate çıkar ordaki değere bakalım bi ne çıkacak

Beta hcg mi çıkar? Bana aile hekimliğinde bir kayıt no verdiler giriyorum sisteme kayıtlı böyle bir kayıt bulunmamaktadır diye bir yazı çıkıyor
Daha çıkmamış demek ki.
Bana da öyle diyordu
Sonuç çıkınca açıldı ekran.

Oylemi , tesekkur ederim bilgilendirdiginiz için, yarin öğlene doğru çıkar dediler tüm tahliller için ama beta nin erken çıkma durumu var mı ara ara kontrol ediyorum
Yani şöyle söyleyeyim ben sabah 9bucuk gibi verdim. Ertesi gün sabaha karşı çıkmıştı sanırım.
Ama tabi bölgeye ve yoğunluğa göre de değişebilir. Nispeten kalabalık çok aşırı kalabalık olmayan bir ilçedeyim. Benimki de neredeyse 24 saat sürdü diyelim

Yani şöyle söyleyeyim ben sabah 9bucuk gibi verdim. Ertesi gün sabaha karşı çıkmıştı sanırım.
Ama tabi bölgeye ve yoğunluğa göre de değişebilir. Nispeten kalabalık çok aşırı kalabalık olmayan bir ilçedeyim. Benimki de neredeyse 24 saat sürdü diyelim
Ben de 9 bucuk gibi verdim tahlili bugün, o zaman yarını bekliyorum bakalım sagolun

Merhaba tekrardan , benim tam kan sayım sonuçları çıkmış ama beta hcg yazmıyor 😪

Back
X