Hamile olabilir miyim acaba?

sarisintweety

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mart 2023
94
29
18
Kızlar geçen ay 10 gün primolut adet geciktirici kullandım. Bırakınca 2. gün regl oldum. Reglden sonra eşimle bir çok kez korunmasız ilişkimiz oldu (özellikle yumurtlama günümde)
Bu ay adetim tam 1 hafta gecikti ve sol kasık ve brl ağrım çok. Sizce hamile miyim yoksa primolut etkisi midir?

Primolut bir sonraki adet düzeninizi etkiliyor olabilir fakat elbette primolut kullandığınız ay gebelik olma ihtimali de var. Zaten döngünüz 1 hafta gecikmiş muhtemelen test yapsanız var ise çıkacaktır. Var ise mutlaka doktor ile görüşün ve bir önceki ay primolut kullandığınızı bildirin, bu ilacın hemen sonrasında hamile kalanların bildirmesi ve doktorun ona göre takip etmesi gerektiğini okumuştum. Bende evlendiğim ay kullandım ordan biliyorum :)

Primolut bir sonraki adet düzeninizi etkiliyor olabilir fakat elbette primolut kullandığınız ay gebelik olma ihtimali de var. Zaten döngünüz 1 hafta gecikmiş muhtemelen test yapsanız var ise çıkacaktır. Var ise mutlaka doktor ile görüşün ve bir önceki ay primolut kullandığınızı bildirin, bu ilacın hemen sonrasında hamile kalanların bildirmesi ve doktorun ona göre takip etmesi gerektiğini okumuştum. Bende evlendiğim ay kullandım ordan biliyorum :)
Çok teşekkür ederim cevabınız için :) Yarın test yapacağım

Merhaba bende Haziran ayında kullandım adet geciktirici ilacı, bıraktıktan iki gün sonra adet oldum ama sonraki adet döngüsünde 12 günlük gecikme yaşadım. Ne yazık ki döngüyü kötü etkiliyormus

Back
X