Hamile olabilir miyim? Acil yardim

her bünyede farklı olur mu bilmiyorum ama yerleşme kanaması dediğimiz şey normal reglden çok farklı. Regl gibi sürekli değil, lekelenme şeklinde ve rengi kahve ya da pembe oluyor.Regl gibi kan kırmızı renk olmuyor.Ve dediğim gibi kanama şeklinde değilde, lekelenme şeklinde oluyor.

her bünyede farklı olur mu bilmiyorum ama yerleşme kanaması dediğimiz şey normal reglden çok farklı. Regl gibi sürekli değil, lekelenme şeklinde ve rengi kahve ya da pembe oluyor.Regl gibi kan kırmızı renk olmuyor.Ve dediğim gibi kanama şeklinde değilde, lekelenme şeklinde oluyor.
Anladim. Cunku benim aynen regl gibiydi dort gun kadar surdu sadece rengi koyuydu oyle leke gibi degildi.

içine sinmezse yine de bu ben kullanmadım ama erken gebelik testleri oluyormuş onlardan yap istersen, için rahat etsin.

Merhabalar,
Acil yardiminiza ihtiyacim var.
Lisede polikistikover sendromum vardi. Iki yil boyunca dogum kontrol haplariyla regl oldum. Daha sonra biraktim hap kullanmayi ara ara regl donemimi duzene sokmak amacli kullandim. Bir bucuk ay once Tekrar kullanmaya basladim.hap kullandigim o donemde Reglim bittikten birkac gun sonra birlikteligim oldu hap kullanmama ragmen gene de korunma kullandik, bir hafta on gun sonra hapin paketi bitti ve Ben Tekrar almayi unuttugumdan hapi biraktim, ondan sonra da bir birliktelik yasamadim, hapi biraktigimin ikinci gunu regl oldum. Normalde 8 10 gun daha vardi regl olmama. Normalden biraz daha koyu idi reglim.
Internette hapi birakmaya bagli olarak regl gorulebilecegi yaziyor bende ona bagladim. Daha once basima gelmemisti ancak. Ve normalde erken regl olmam hic hele 2,5 3 hafta aralikla.

Simdi ise reglime 5 -6 gun var eger duzensizlik olmazsa.. Goguslerimde biraz irilesme fark ettim biraz da vucut isimda artis var sanki ama onun disinda baska bir belirtim yok. Hamile olabilir miyim? Googledan arastirdikca psikolojik olarak her belirtiyi kendime yormaya basladim. Erken regl dedigim sey hamilelik baslangicindaki kanama olabilir mi? Hap ve korunma birlikte kullanmak ne kadar etkili?
Henuz gecikmedim ama birkac guneyurtdisina is gezisine gidiyorum orada gecikirsem hastaneye gitme ya da test yaptirma durumum olmayacak on gun kadar. Simdi yapsam testi etkili olur mu?
:sus:
Hamile olmanız bence çok küçük bir ihtimal. Doğum kontrol hapı kullanırken adet kanaması biraz koyu renkli olur.

Back
X