- 30 Haziran 2022
- 71
- 18
- 8
- 26
- Konu Sahibi mersintokat
-
Ve bu arada kasık ağrılarım var ve az şekilde lekelenmem de oldu acaba üşüttüm de ondan mı gecikti ya da geç döllenme olabilir mi lütfen fikir verinHanımlar merhabadüzenli adet gören biriyim ve son adetimi 25 Şubat ta gördüm. 4 gün sürüyor benim adet günüm. 24 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugün normalde adetim ikinci günü hala olmadım test yaptım negatif çıktı ve kan verdim hemen beta değerim 1.20 çıktı aynı durumu yaşayan var mı düzenli adet döngüsü olup böyle geciken ve hamile kalan. 10 Mart doğurganlığımın en yüksek olduğu gündü o günde korunmasız ilişkiye girdik eşimle bebek istiyoruz inşallah en hayırlısı olur
ben burda okudum 1.2 2 gibi deger gorenlerin 1 hafta sonra yukseldigini. 1 hafta bekleyin bakalimVe bu arada kasık ağrılarım var ve az şekilde lekelenmem de oldu acaba üşüttüm de ondan mı gecikti ya da geç döllenme olabilir mi lütfen fikir verin
Dua edin lütfen yükselsin her belirti var akıntım var adet olmadım göğüslerim aşırı hassasben burda okudum 1.2 2 gibi deger gorenlerin 1 hafta sonra yukseldigini. 1 hafta bekleyin bakalim
Seninle günlerimiz aynıymışHanımlar merhabadüzenli adet gören biriyim ve son adetimi 25 Şubat ta gördüm. 4 gün sürüyor benim adet günüm. 24 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugün normalde adetim ikinci günü hala olmadım test yaptım negatif çıktı ve kan verdim hemen beta değerim 1.20 çıktı aynı durumu yaşayan var mı düzenli adet döngüsü olup böyle geciken ve hamile kalan. 10 Mart doğurganlığımın en yüksek olduğu gündü o günde korunmasız ilişkiye girdik eşimle bebek istiyoruz inşallah en hayırlısı olur
Seninle günlerimiz aynıymışben 2 ay önce aynı durumu yaşadım. Hiç gecikmem olmazdi ama regl olmadım kaset test negatif kanda da 1 ya da 2 çıkmıştı 3 gün sonra tekrar kan vermiştim 11 ile öğrenmiştim canım belki gebesindir ama gebe değilsen de stres yaptığın için gecikiyor olabilirsin biliyorum beklemek çok can sıkıcı biz de 5 yıldır istiyoruz ama sabretmekten başka çaremiz yok ne yazikki
İnsallahh hamilesindir durumu beni de etiketle yaz olur muuYazın stres yapıyordum ama şu an yapmıyorum çok şükür inşallah ben de hamile olduğumu öğrenirim dua edin
tabi yazarım haber veririm normalde hiç gecikmezdi adetimİnsallahh hamilesindir durumu beni de etiketle yaz olur muu
tabi ki insallah hayirlisi ile canimDua edin lütfen yükselsin her belirti var akıntım var adet olmadım göğüslerim aşırı hassas
Bu arada gece gördüm göbek çizgisi oluyor hamilelerde bende de oluşmuş gece 4 gibi farkettim kan testi negatifti neden böyle oldu ki ben en çok şundan korkuyorum hormon bozukluğu yaşayanlarda da oluyormuş inşallah öyle değildirben burda okudum 1.2 2 gibi deger gorenlerin 1 hafta sonra yukseldigini. 1 hafta bekleyin bakalim
bende gecen ay cuzgi aradim asagi dogru bir cizgi var evet ama ben artik bunlara takilmiyorumBu arada gece gördüm göbek çizgisi oluyor hamilelerde bende de oluşmuş gece 4 gibi farkettim kan testi negatifti neden böyle oldu ki ben en çok şundan korkuyorum hormon bozukluğu yaşayanlarda da oluyormuş inşallah öyle değildir
Hamilemizinizbende gecen ay cuzgi aradim asagi dogru bir cizgi var evet ama ben artik bunlara takilmiyorum
Kimyasal gebelik yaşamışsınız sanırım eğer adet olduysanız ve aşırı ağrınız olduysa bu da belirtisidir kimyasal gebeliğinHanımlar merhabadüzenli adet gören biriyim ve son adetimi 25 Şubat ta gördüm. 4 gün sürüyor benim adet günüm. 24 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugün normalde adetim ikinci günü hala olmadım test yaptım negatif çıktı ve kan verdim hemen beta değerim 1.20 çıktı aynı durumu yaşayan var mı düzenli adet döngüsü olup böyle geciken ve hamile kalan. 10 Mart doğurganlığımın en yüksek olduğu gündü o günde korunmasız ilişkiye girdik eşimle bebek istiyoruz inşallah en hayırlısı olur
Merhaba durumunuz ne oldu acaba bende şuan aynı şeyi yaşıyorum 5 gün gecikmem var negatif çıktı ultrasona girdim tahliller yaptırdım hiç bir sorun yok ama olmadım hala adetHanımlar merhabadüzenli adet gören biriyim ve son adetimi 25 Şubat ta gördüm. 4 gün sürüyor benim adet günüm. 24 martta adet olmam gerekiyordu ama olmadım bugün normalde adetim ikinci günü hala olmadım test yaptım negatif çıktı ve kan verdim hemen beta değerim 1.20 çıktı aynı durumu yaşayan var mı düzenli adet döngüsü olup böyle geciken ve hamile kalan. 10 Mart doğurganlığımın en yüksek olduğu gündü o günde korunmasız ilişkiye girdik eşimle bebek istiyoruz inşallah en hayırlısı olur
Siz gebesiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende yumurtalamadan 13gün sonra ultra erken test yaptım negatifti buhün bekelen adet günüm ama gelemedi pozitife dönermiyim acabaSeninle günlerimiz aynıymışben 2 ay önce aynı durumu yaşadım. Hiç gecikmem olmazdi ama regl olmadım kaset test negatif kanda da 1 ya da 2 çıkmıştı 3 gün sonra tekrar kan vermiştim 11 ile öğrenmiştim canım belki gebesindir ama gebe değilsen de stres yaptığın için gecikiyor olabilirsin biliyorum beklemek çok can sıkıcı biz de 5 yıldır istiyoruz ama sabretmekten başka çaremiz yok ne yazikki
Olabilir canım neden olmasınSiz gebesiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bende yumurtalamadan 13gün sonra ultra erken test yaptım negatifti buhün bekelen adet günüm ama gelemedi pozitife dönermiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?