Hamile olabilir miyim çok korkuyorum…

birkucucukkelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2025
2
0
1
23
Geçen hafta nişanlımla bir haftalık tatile çıktık.
Cumartesi gecesi ilk kez ilişkiye girmeyi denedik, korunmadan yaptık ama tam birleşme olmadı hepsini alamadım ve boşalma olmadı. Sonraki gece de aynısı oldu, bir sonraki gece ise prezervatif ile ilişki yaşadık bu sefer tamamen birleşme oldu, boşaldıktan sonra aynı prezervatif varken devam etti ve ikinci kez boşaldı. Tam yumurtlama günündeydim bu yüzden 20 saat sonra ertesi gün hapı içtim. Ama kalan 3 gece boyunca her gün prezervatif varken içime boşaldı. İlişki bittikten sonra her seferinde prezervatifi iyice sıkarak kontrol ettim herhangi bir sızıntı damlama falan yoktu. Ama her boşalmadan sonra 2-3 dakika daha içime girip çıktığı için orda belki sızıntı olabileceğinden dolayı korkuyorum, bir de ilk 2 gece korunmadan yaptığımız için zevk suyu da içime gelmiş olabilir, bunların tam yumurtlama haftamda olması beni çok geriyor. 10 gün sonra regl olmam lazım. Herhangi bir belirtim yok. Hamilelik belirtileri ne zaman başlar? Korkmalı mıyım, regl söktürücü ilaç mı alsam yoksa regl olmak için kekik kaynatıp mı içsem, veya rahat olup boş mu versem bilmiyorum. Önerilerinize açığım.

Aynı prezervatifle iki kez yapınca taşma olmadığına emin misiniz? Bir de ertesi gün hapı kullandığınız ve stres olduğunuz için regl döngüsü kayabilir. Kekik çayını bilmiyorum ama rezene işe yarıyordu sanki hem rahatlatıyor. Regl söktürücü almanı asla tavsiye etmem zaten ertesi gün hapı almışsın bir de ona hiç gerek yok

Aynı prezervatifle iki kez yapınca taşma olmadığına emin misiniz? Bir de ertesi gün hapı kullandığınız ve stres olduğunuz için regl döngüsü kayabilir. Kekik çayını bilmiyorum ama rezene işe yarıyordu sanki hem rahatlatıyor. Regl söktürücü almanı asla tavsiye etmem zaten ertesi gün hapı almışsın bir de ona hiç gerek yok
İşte iki kez yaptıktan sonra taşma konusunda emin olamadığımız için ertes kullandım. Daha sonraki seferlerde aynı prezervatife iki kez boşalma yaşanmadı, sadece boşaldıktan sonra gel git yapmaya birkaç dakika daha devam etti, ama ilişki bitince prezervatifi kontrol ettiğimde sızıntı falan yoktu. Beni korkutan şeylerden birincisi boşaldıktan sonra devam ederken sızdıysa ve fark etmediysek, çünkü taşması için illa prezervatifin hasar almasına gerek yok sonuçta akabilir kenardan, ikincisi ise zevk suyu. Bu yüzden hamile kalanlar da var sonuçta. Yumurtlamada olmasam sorun yok ama tam da gününe denk geldi.
Sanırım en mantıklısı regl olana kadar rezene çayı veya artık hangisi daha etkili ise o bitki çayından içmek. Reglim gecikirse de kan testi vermeyi düşünüyorum.

Back