Hamile olabilir miyim? Çok korkuyorum.

DuyguUtcu

BarışTuna
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
1.664
363
Merhabalar. Evleneli 2 ay oldu. Bu sabah kahvaltı yaparken karnımda bi hareketlilik hissettim... Aynısı bi ablama da olmuştu sonra hamile olduğunu öğrendi. Ayrıca kokuya duyarlı olmaya basladığımı hissediyorum. Bu düşüncelerim çok saçma hepsi küçük birer ihtimal ama çok korkuyorum, kesinlikle hazır değilim.. Hamileysem naparım? Yarın sabah hemen test yapıcam.. Bunlar güçlü ihtimaller sayılır mı? 1 aylık bebeğin hareketliliği hissedilir mi? Şuan ağlıyorum, kendimi suçluyorum sanki bebeğimi istemiyormuşum, kötü anneymişim gibi ama bi yandan hiç hazır değilim ve korkuyorum. Her sey daha cok yeni. Sizce ihtimali var mı? Prezervatif kullanıyoruz. Çok cahilim keşke ölsem :'( Tabi bi kaç kez prezervatif düşünemediğimiz an da oldu söylemesi ayıp..

Karın seyirmesi denen bir olay var arkadaslar. Yine basladınız yani.
Hamilelik hakkında bi fikrim, bilgim olmaya bilir.. Zaten anne olmayı dusunduğum sıralar değil. Özel bir durumumu paylasıyorum bu kadar çirkinleşmenin alemi yok.

Son düzenleme:
bende sanmıyorum canım yanlışlık ve kaza durumu olmadıysa asla korkma... prezervatifle korunuyoruz bizde 1 buçuk senedir bir sorunumuz olmadı istemeyince olmuyor:)

Merhabalar. Evleneli 2 ay oldu. Bu sabah kahvaltı yaparken karnımda bi hareketlilik hissettim... Aynısı bi ablama da olmuştu sonra hamile olduğunu öğrendi. Ayrıca kokuya duyarlı olmaya basladığımı hissediyorum. Bu düşüncelerim çok saçma hepsi küçük birer ihtimal ama çok korkuyorum, kesinlikle hazır değilim.. Hamileysem naparım? Yarın sabah hemen test yapıcam.. Bunlar güçlü ihtimaller sayılır mı? 1 aylık bebeğin hareketliliği hissedilir mi? Şuan ağlıyorum, kendimi suçluyorum sanki bebeğimi istemiyormuşum, kötü anneymişim gibi ama bi yandan hiç hazır değilim ve korkuyorum. Her sey daha cok yeni. Sizce ihtimali var mı? Prezervatif kullanıyoruz. Çok cahilim keşke ölsem :'(

Alemsin. Bir aylık embriyo nesiyle hareket edecek?

Merhabalar. Evleneli 2 ay oldu. Bu sabah kahvaltı yaparken karnımda bi hareketlilik hissettim... Aynısı bi ablama da olmuştu sonra hamile olduğunu öğrendi. Ayrıca kokuya duyarlı olmaya basladığımı hissediyorum. Bu düşüncelerim çok saçma hepsi küçük birer ihtimal ama çok korkuyorum, kesinlikle hazır değilim.. Hamileysem naparım? Yarın sabah hemen test yapıcam.. Bunlar güçlü ihtimaller sayılır mı? 1 aylık bebeğin hareketliliği hissedilir mi? Şuan ağlıyorum, kendimi suçluyorum sanki bebeğimi istemiyormuşum, kötü anneymişim gibi ama bi yandan hiç hazır değilim ve korkuyorum. Her sey daha cok yeni. Sizce ihtimali var mı? Prezervatif kullanıyoruz. Çok cahilim keşke ölsem :'(
1 ay ve hareket hıssetme? imkansız :=) 1 ayı nımetten dahi sayma :KK53:,o derece yani..

bende sanmıyorum canım yanlışlık ve kaza durumu olmadıysa asla korkma... prezervatifle korunuyoruz bizde 1 buçuk senedir bir sorunumuz olmadı istemeyince olmuyor:)

Ay inşallah.. Umarım yani çok erken.

1 aylık bebek hissedilmez canım. prezervatif kullanıyorsanız bi sıkıntı olmaz inş :) yarın bi test yap için rahat olsun

Yeniyiz malum bazen unutulduğu oluyor.. Bence de ama bilemiyorum kafam karıstı.

Alemsin. Bir aylık embriyo nesiyle hareket edecek?

Ben çok duydum, karın seyirmesi mi ne deniyormus. Psikolojik olarak tüm belirtileri hissediyorum artık korkudan.. :)

1 ay ve hareket hıssetme? imkansız :=) 1 ayı nımetten dahi sayma :KK53:,o derece yani..

İçim rahatladı :)

1 aylık bebek hissedilmez canım. prezervatif kullanıyorsanız bi sıkıntı olmaz inş :) yarın bi test yap için rahat olsun

Sabahtan yapmam lazım. Eşim görürse olayı büyütür.
Ne kadarda ultrasonlu bi anne..

Diiimi :) Hareketli olmasından da erkek olduğu kanısına vardım.. Hadi inşş.

Merhabalar. Evleneli 2 ay oldu. Bu sabah kahvaltı yaparken karnımda bi hareketlilik hissettim... Aynısı bi ablama da olmuştu sonra hamile olduğunu öğrendi. Ayrıca kokuya duyarlı olmaya basladığımı hissediyorum. Bu düşüncelerim çok saçma hepsi küçük birer ihtimal ama çok korkuyorum, kesinlikle hazır değilim.. Hamileysem naparım? Yarın sabah hemen test yapıcam.. Bunlar güçlü ihtimaller sayılır mı? 1 aylık bebeğin hareketliliği hissedilir mi? Şuan ağlıyorum, kendimi suçluyorum sanki bebeğimi istemiyormuşum, kötü anneymişim gibi ama bi yandan hiç hazır değilim ve korkuyorum. Her sey daha cok yeni. Sizce ihtimali var mı? Prezervatif kullanıyoruz. Çok cahilim keşke ölsem :'( Tabi bi kaç kez prezervatif düşünemediğimiz an da oldu söylemesi ayıp..
Ölmeyi istemeyi bırak şimdi. Bak herkes sana daha hissedemezsin dedi. Bu korku sana ders olsun. Prezervatif düşünemediğiniz an sevişmeyi de düşünmeyeceksiniz. :KK22: Yarın testini yap. Eğer olur da hamileysen bir sonraki adımı ondan sonra düşünürsün. Şimdiden kendini bu kadar perişan etme.

Ay inşallah.. Umarım yani çok erken.

Yeniyiz malum bazen unutulduğu oluyor.. Bence de ama bilemiyorum kafam karıstı.

Ben çok duydum, karın seyirmesi mi ne deniyormus. Psikolojik olarak tüm belirtileri hissediyorum artık korkudan.. :)

İçim rahatladı :)

Sabahtan yapmam lazım. Eşim görürse olayı büyütür.

Diiimi :) Hareketli olmasından da erkek olduğu kanısına vardım.. Hadi inşş.
tabii bu yorum hareket hıssetme konusu ıcın gecerlı. korunmasız bişiler olduyda ve denk geldıyse o kısmını bılemem

Ah sen evlendin mi hayırlı olsun

hamile bile olsan 1 aylık çocuğun tekme atacak hali yok ya:KK57::KK70:

şüpheleniyorsan test yaptır

hamile dglsn merahlanma:)

İçim rahatladı biraz. :)
Eger dogru kullanmayi basarabildiyseniz kondomla hamile kalmaniz imkansiza yakin
Benim hiç güvenim kalmadı doğrusu.. Hap ya da iğne kullanmayı düsünüyorum. Sürekli yırtılıyo.

Evladım 11 hafta olacak hala bi şey hissetmiyoruz.

Allah bağışlasın.. ama duymuştum karın seyirmesi denen seyi.

Bebek istemiyorsaniz dikkatli korunun bazen korunmadiginizi da soylemissiniz.
Simdi hamile olmasaniz bile bir gun hazirlikli olmadan gebelik meydana gelebilir.

Ah sen evlendin mi hayırlı olsun

hamile bile olsan 1 aylık çocuğun tekme atacak hali yok ya:KK57::KK70:

şüpheleniyorsan test yaptır

Evet canım darısı sana.
Doğru hayatım ama dedim ya bi ablam böyle hissetmişti. Bi kaç kez de korunmadan yaptık.. Henüz çok erken sanırım korktuğum için psikolojik olarak hamilelik hissine kapılmıs olabilirim. Kokuya duyarlılık, buna bağlı mide bulantısı falan.

Ölmeyi istemeyi bırak şimdi. Bak herkes sana daha hissedemezsin dedi. Bu korku sana ders olsun. Prezervatif düşünemediğiniz an sevişmeyi de düşünmeyeceksiniz. :KK22: Yarın testini yap. Eğer olur da hamileysen bir sonraki adımı ondan sonra düşünürsün. Şimdiden kendini bu kadar perişan etme.

İki akrep yan yana gelince düşünemeye biliyor.. :) Sonra cefayı dişi akrep çekiyor işte. Elbette çok isterim, hamile olduğumu öğrensem açıkcası kürtajı düşünmem ama çok erken bunun için üzülürüm. Ona yetememek üzer beni.

tabii bu yorum hareket hıssetme konusu ıcın gecerlı. korunmasız bişiler olduyda ve denk geldıyse o kısmını bılemem

Şuan hazır değilim.. :KK43: Deme öyle.

hamilelik hakkında gerçekten hiçbir şey bilmiyorsunuz ve buna rağmen seks yapıyorsunuz. 1 aylık embriyonun eli ayağı olur mu, güzel bacım? nasıl itecek karnını? düşünce gücüyle mi?

Üremek için seks yapmıyorum. Korunuyorum da. Gençlik ateşiyle bazen prezervatife yetişemiyoruz. Sadece hazır değilim.
Şu aralar farklı planlarımız var bu yüzden bebek düşünmüyorum. Sizler daha bilgilisiniz diye içimi rahatlatmak için açtım bu konuyu. Yarın zaten test alıcam. Karın seyirmesi denen bir olay var ve çok kez de duydum. Üstüne kokuya duyarlılık falan. Hazır olmadığım için sanırım hamile gibi hissediyorum.. Korunamadığım anlar oldu çünkü.

X