Merhabalar. Evleneli 2 ay oldu. Bu sabah kahvaltı yaparken karnımda bi hareketlilik hissettim... Aynısı bi ablama da olmuştu sonra hamile olduğunu öğrendi. Ayrıca kokuya duyarlı olmaya basladığımı hissediyorum. Bu düşüncelerim çok saçma hepsi küçük birer ihtimal ama çok korkuyorum, kesinlikle hazır değilim.. Hamileysem naparım? Yarın sabah hemen test yapıcam.. Bunlar güçlü ihtimaller sayılır mı? 1 aylık bebeğin hareketliliği hissedilir mi? Şuan ağlıyorum, kendimi suçluyorum sanki bebeğimi istemiyormuşum, kötü anneymişim gibi ama bi yandan hiç hazır değilim ve korkuyorum. Her sey daha cok yeni. Sizce ihtimali var mı? Prezervatif kullanıyoruz. Çok cahilim keşke ölsem :'( Tabi bi kaç kez prezervatif düşünemediğimiz an da oldu söylemesi ayıp..
Karın seyirmesi denen bir olay var arkadaslar. Yine basladınız yani.
Hamilelik hakkında bi fikrim, bilgim olmaya bilir.. Zaten anne olmayı dusunduğum sıralar değil. Özel bir durumumu paylasıyorum bu kadar çirkinleşmenin alemi yok.
Karın seyirmesi denen bir olay var arkadaslar. Yine basladınız yani.
Hamilelik hakkında bi fikrim, bilgim olmaya bilir.. Zaten anne olmayı dusunduğum sıralar değil. Özel bir durumumu paylasıyorum bu kadar çirkinleşmenin alemi yok.
Son düzenleme: