Hamile olabilir miyim? Geç döllenme olabilir mi?

boncukum44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
12
10
3
28
Merhaba kızlar, normalde dün veya bugün adet olmam lazımdı. Şu an adetim bir gün gecikti. Her adet tarihime yakın istisnasız göğüs hassasiyetim olurdu bu defa adetten önceki hiç bir belirti yok. Bu ay bi rahatsızlığımdan dolayı dolorex çok içtim acaba geç yumurtlama veya döllenme olmuş olabilir mi? Erken gebelik testi dün akşam yaptım awox marka negatif çıktı. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor ? Yorumlarınızı bekliyorum

dolorex ictiginiz icinde gecikmis olabilir bendede ilac kullandıgım ay 1-2 gün sarkma olurdu genelde ama bir kac gün daha olmazsanız tekrardan erken gebelik yapabilirsiniz gec döllenme icinde her ay farklı dongulerde adet görmeniz gerekiyor eger duzenlı periyotlarda oluyorsanız gec dollenme degildir

Her ay düzenli periyotlarda oluyorum geç döllenme değildir o zaman. Neyse bekleyeceğiz dediğiniz gibi ilaçtan olabilir. Çok da umutlanmıyorum sonra hayal kırıklığı oluyo :)

Her ay düzenli periyotlarda oluyorum geç döllenme değildir o zaman. Neyse bekleyeceğiz dediğiniz gibi ilaçtan olabilir. Çok da umutlanmıyorum sonra hayal kırıklığı oluyo :)
her ay regl bitiminden itibaren laboquick ovülasyon testi kullanmanızı öneririm kullanmayı düşünürseniz detaylı anlatabilirim ben o testler sayesinde gebe kaldım

Aynı durumdayız benimde dündü bat belirti sıfır ve döngü içinde iki kez dolorex icmiştim sizdede öyle olduğuna göre haptan ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…