• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim geç döllenme

kahvesever14

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba kızlarr , 1 Şubat regl tarihimdi pepap uygulaması şuan 5 gün geciktiğini söylüyor flo ise 2 gün, regl tarihim 28 Şubat olarak gösteriyordu pepapp regl tarihimden 5-6 gün önce sol Kasıgım regl olacakmış gibi bacaklarıma kadar ağrıdı göğüslerim aşırı hassaslaştı şuan hiç bir regl olucakmışım gibi belirti yok aarada çok nadir geliyor , 1 martta test yaptım nagatif çıktı geç döllenme olabilir mi sizce normal mi gecikmesi bu durumu yaşayan var mı ve aşırı uyku halindeyim

Günlerimiz aynı 28 şubat regl tarihimdi ama bende hala olmadım geçen gün kan verdim negatif malesef ve bir türlğ regli olamıyorum..

Kızlar aynı dertten muzdaribim 43 yaşındayım sekiz gündür gecikme var en sonunda doktora gittim dün kist oluşmuş büyük ihtimal stresten böyle kist yaptım kendimi de bu ay ne oldu herkese bilmiyorum

Merhaba bende geciktim bu ay hamilelikte yok maalesef bu ay herkeste böyle bir durummvar sanırım

Kist yoktu belki bende niye gelmedi niye gelmedi diye diye kendimi kısır bir döngüye soktum doktora gidin kesinlikle evde bekleyerek insan kafayı yiyor

Benim de hayatımda ilk kez bu ay gecikti. Gecikmenin 4.günündeyim sabah test yaptım negatifti. Mecbur regli bekleyeceğim 10. güne uzarsa dr.a gideceğim. Stres yapmayın biraz daha bekleyin 🙏🏻 regl döngüsü 7 güne kadar uzayabiliyormus sanırım

Benim de hayatımda ilk kez bu ay gecikti. Gecikmenin 4.günündeyim sabah test yaptım negatifti. Mecbur regli bekleyeceğim 10. güne uzarsa dr.a gideceğim. Stres yapmayın biraz daha bekleyin 🙏🏻 regl döngüsü 7 güne kadar uzayabiliyormus sanırım
Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten beklemek çok zor

Günlerimiz aynı 28 şubat regl tarihimdi ama bende hala olmadım geçen gün kan verdim negatif malesef ve bir türlğ regli olamıyorum..
Kan da vermek istemiyorum olurum diye ama ilk kez bu kadar gecikti bugünde olmadım yine 6. Gün 2-3 gün daha uzarsa doktora gideceğim

Streste yapmıyorum aslında olacaksa olsun ki yaptığım zamanlarda bile günü gününe geliyordu anlamadım benimde 6. Gün oldu bugün bende aynı şekilde doktora gideceğim sanırımm belki geç döllenmedir 🙏🙏 hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlar aynı dertten muzdaribim 43 yaşındayım sekiz gündür gecikme var en sonunda doktora gittim dün kist oluşmuş büyük ihtimal stresten böyle kist yaptım kendimi de bu ay ne oldu herkese bilmiyorum
Ee kist ne olacakmış ve regl olması için ilaç verdi mi kendi kendine gidecek mi kist? Hamileliğe engel mi
Bende 5. Günümdeyim gelen giden yok ovulasyon testine başlamak istiyorum başlayamıyorum olmadım diye

Streste yapmıyorum aslında olacaksa olsun ki yaptığım zamanlarda bile günü gününe geliyordu anlamadım benimde 6. Gün oldu bugün bende aynı şekilde doktora gideceğim sanırımm belki geç döllenmedir 🙏🙏 hayırlısı olsun hepimiz için
Merhaba gebelik oluştu mu?

Back
X