Hamile olabilir miyim ki

nisan2005

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
132
49
298
35
adet öncesi 5 gün çok az pembe lekelenme 2 gün akışkanlığı çok fazla olan kanama yerleşme kanaması olabilir mi normal adetim 5-6 gün yoğun olur sıkıntı mı var ki böyle durum yaşayan var mı

Valla canım kimse yazmıyor cevap bu aralar nedense ini hamişsindir

Evet kimse yazmıyo test yapmak da ümitlenmek de garip geliyo bugüne kadar bu konulardan malesef uzak kaldım bu yüzden hiçbir fikrim yok

Test yapmadan bilemezsin canim. Adetin gectiyse idrar testi yap. Daha adetine bi kac gun varsa kan testi yaptir

eğer kırmızı normal kanama gördüyseniz hamile olamazsınız. ama kırmızı da olsa damla damla gördüyseniz bi ihtimal olabilir. benim fikrim ise regl olduğunuz hamile olmadığını yönünde. erken adet olmuşsunuz gibi geliyor. bir idrar testi yapabilirsiniz böylece kesin emin olursunuz

Adetin ilk günü gibi ağrım var sanki yeni adet olcam belli ki hamilelik değil bi sıkıntı var tam da karar vermişken önemli birşey çıkmaz umarım

Öyle demeyin bence çünkü ben normal adet gördüm ama hamileymisim yani üstüne gormusum.ama sonradan değer yükselmesi kimyasal oldu.ayrıca internetten çok araştırdım hamile olup ta her ay adet olan kişiler bile varmış.

ama bu normal bir durum degl. 10 20 kadndan birinde olan bir durum.
Oyzden M merwus a katiliyorm. Kanama olduysa gebelik oldgnu sanmiyorm

Siz biyokimyasal düşük yaşamışsınız yani o üstüne görme değil düşük kanamasıymış. Hamile olup adet gören kişiler bunun ayırdına varamıyor sadece ayrıca bu çok nadir bir durum. Ve hamileyken adet gören kişiler ya çok kısa kanama geçirir ya kan kırmızı kanama geçirmez normal regl de görebildiğimiz pıhtıyı da görmezler ama şüphelenmezlerse adet kanaması sanarlar. Ama bu normal olan değil. Zaten imkansız demedim benim fikrim bu ama siz test yapıp emin olun dedim. Size de geçmiş olsun ayrıca.

Adetin ilk günü gibi ağrım var sanki yeni adet olcam belli ki hamilelik değil bi sıkıntı var tam da karar vermişken önemli birşey çıkmaz umarım
Son zamanlarda benim de öyle olurdu. Adetim bitiyo derken adetimin ilk günü gibi sancılanır sonra da gerçek adetim olurdu. 3 ay falan bu şekilde oldu. Ben geçirdiğim operasyonlara yordum bi sıkıntı çıkmadı. Sizde içinizi ferah tutun stres yapmayın arada olur öyle

Ben buraya yazmazsam sen can sıkıntısını ,sinirini Nasıl atacaksın? Ne kadar akıllı bir kadın olduğunu biz Nasıl anlıyacağız

Canım dediğin şeyin farkındayım ama benim yaşadığım adet gibi dediğim üstüne gormeydi öyle olmasa zaten o kanamadan sonra hemen değer düşerdi ve adet bittikten sonra tekrar kanamam olmazdı.ben normal adet olduktan yaklaşık bi hafta sonra tekrar kanamam olunca hcg düştü.yani kimyasal gebelik oldu.

Tekrar adet olmadım yine lekelenme oldu o kadar ben de normal adet gibi üstüne görme olmaz diye düşünüyorum ama varmış sizde olduğu gibi cumartesiyi beklemeyip bugün kan testi mi yaptırsam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…