- 26 Aralık 2022
- 115
- 33
- 13
- 21
- Konu Sahibi nevinsbrsz
-
Yok hayır test daha erken olur diye yapmadım çünkü adetime daha 12 gün varMerhaba test yaptınız mı ? Mide bulantısı kusma varsa ihtimal var tabi ki eğer herhangi başka bir rahatsızlık yaşamadıysanız soğuk algınlık gibi..
Yumurtlamanın 15 günü test yapabilirsin net sonuç çıkıyor aslında hayırlısı olsunYok hayır test daha erken olur diye yapmadım çünkü adetime daha 12 gün var
Ben 1 hafta öncesi yapmıştım belirti olmadan negatif çıktı regl gününü bekleyin derim.Yok hayır test daha erken olur diye yapmadım çünkü adetime daha 12 gün var
Yani siz gebe değilsiniz olmadı mı şimdi bende zaten adet günümü bekliyorum mide bulantısı sabahları biraz fazla oluyoBen 1 hafta öncesi yapmıştım belirti olmadan negatif çıktı regl gününü bekleyin derim.
Yok hamileyim erken yaptım testi negatif gösterdi 1 hafta varken regl günü yaptım pozitif çıktı. Regl gününüze kaç gün var acabaYani siz gebe değilsiniz olmadı mı şimdi bende zaten adet günümü bekliyorum mide bulantısı sabahları biraz fazla oluyo
Geçen ay 22 sinde oldum 2 3 gün sürdü bu ay da 21 22 gibi olurum daha 10 günüm varYok hamileyim erken yaptım testi negatif gösterdi 1 hafta varken regl günü yaptım pozitif çıktı. Regl gününüze kaç gün var acaba
Belirtileriniz nelerdi acabaYok hamileyim erken yaptım testi negatif gösterdi 1 hafta varken regl günü yaptım pozitif çıktı. Regl gününüze kaç gün var acaba
Daha çok erkenGeçen ay 22 sinde oldum 2 3 gün sürdü bu ay da 21 22 gibi olurum daha 10 günüm var
Regl gününe kadar göğüslerim şişti ve ağrıyordu regl günü olacakmışm gibi sancım olduBelirtileriniz nelerdi acaba
Evet yaptım geçen gün negatif çıktı zatennDaha çok erken
Yumurtlama günüm adetten itibaren saydım 15 16. Günlerine denk geldi yani 7 temmuzdu şeffaf akıntı felan geldi biliyodum o gün olduğunu 7 8 9 temmuzu değerlendirdim ama tabi ondan öncesi de adet bitiminden hemen sonraki günleri de değerlendirdimAyy regl tarihlerimiz aynı yumurtlama ne zmn oldu senin
Benimde ayin 1 inde yumurta aki gibi akintim geldi canım yaa inşallah ikimizde hamileyizdir bende dün belirti vardı gibi ama bugün yokYumurtlama günüm adetten itibaren saydım 15 16. Günlerine denk geldi yani 7 temmuzdu şeffaf akıntı felan geldi biliyodum o gün olduğunu 7 8 9 temmuzu değerlendirdim ama tabi ondan öncesi de adet bitiminden hemen sonraki günleri de değerlendirdim
Aynen öyle maalesef çok merak ediyorum bi an önce adet günüm gelsin geçsin test yapım diyorum benimde öyle oldu 3 gün felan mide bulantısı 1 kez kusma yaşadım dün ve bugün bişey yok inşallah vardır Allah'ım nasip etsin inşallah hamişler bizede dua edin lütfenBenimde ayin 1 inde yumurta aki gibi akintim geldi canım yaa inşallah ikimizde hamileyizdir bende dün belirti vardı gibi ama bugün yokçok erkende insanın test yapmaya eli de varmıyor
Bende ya Inşallah hamileyizdir daha 8 gun var zamn gecmiyor çok istiyorumAynen öyle maalesef çok merak ediyorum bi an önce adet günüm gelsin geçsin test yapım diyorum benimde öyle oldu 3 gün felan mide bulantısı 1 kez kusma yaşadım dün ve bugün bişey yok inşallah vardır Allah'ım nasip etsin inşallah hamişler bizede dua edin lütfen
Sonuç nedir canım varmı gebelikAynen öyle maalesef çok merak ediyorum bi an önce adet günüm gelsin geçsin test yapım diyorum benimde öyle oldu 3 gün felan mide bulantısı 1 kez kusma yaşadım dün ve bugün bişey yok inşallah vardır Allah'ım nasip etsin inşallah hamişler bizede dua edin lütfen
Varmıymış bebişBende ya Inşallah hamileyizdir daha 8 gun var zamn gecmiyor çok istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?