• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim lütfen yardımcı olun

senaselin58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Ben 7 ocakta adet gördüm 20 ocakta geri çekilmeyle erkek arkadaşımla birlikte olduk kendisi emin olduğunu söylüyor ama içim hiç rahat değil 21 22 gibi yumurtlama akıntım geldi sümüksü yapıda sonra 28 inde doktora gittim idrar kan tahlili negatif çıktı ama doktor erken olduğunu söyledi ultrasonda 25 mm yumurta gördü sanırım korpus luteum da olabilir asistan gördü doktor da zaten hamilelik şüphesi var hastanın dedi ve enfeksiyon da varmış ilişkiye girme dedi başka bişey demedi anlamadım ilişkiden 10 gün geçti şuan yine idrar negatif belirtim yok ama kasıklarımda yumurtalıklarımda şişme batma sızlama var bir kaç gündür hamile miyimdir

Yumurtlamadan bir gün önce hamilelik şansının en yüksek olduğu günde birlikte olmuşsunuz ki geri çekilme bi korunma yöntemi değildir. 1 tane sperm yeterli gebelik için. Beta hcg baktır kesin öğrenirsin. Varsa bugün çıkar

Yumurtlamadan bir gün önce hamilelik şansının en yüksek olduğu günde birlikte olmuşsunuz ki geri çekilme bi korunma yöntemi değildir. 1 tane sperm yeterli gebelik için. Beta hcg baktır kesin öğrenirsin. Varsa bugün çıkar
Haftasonuna girdik artık geç oldu da pazartesi gidip vermeyi düşünüyorum ama betam düşük çıktı 8. Günde

Merhaba arkadaşlar eşimle 3 yıldır evliyiz ilk yıl korunduk sonraki 2 yol denedik olmadı rahim filmi vs çekildim hormanlara baktırdım herşey normal elimde varı köşeli vardı ameliyat oldu 2 ay önce ve biz 1.5 ay sonra denedik Yumurtlama dönemlerimde adetime yaklaşık 1 hafta kala sağlı sollu arada bir olan kasık ağrıları oldu daha önce bu tarz olmamıştı ben adetten 3_4 gün önce iki defa test yaptım negatif çikti adet günümde ve 2 geçeli göğüs hassasiyetim başladi arada birde boğazda düğüm gibi bulantı oluyor sizce olma olasılığım var mı sizin belirtilerinize benziyor mu

Ya bende yumurtlamadan 1-2 gun once iliski yaşadım prezervatifle birde üstüne ella aldım 2 saat içinde yırtılma akmada yoktu kalırmıyım acaba ya

Ya bende yumurtlamadan 1-2 gun once iliski yaşadım prezervatifle birde üstüne ella aldım 2 saat içinde yırtılma akmada yoktu kalırmıyım acaba ya
Yani nasip bekleyince olmuyor beklemeyincw oluyor genelde

Merhaba arkadaşlar eşimle 3 yıldır evliyiz ilk yıl korunduk sonraki 2 yol denedik olmadı rahim filmi vs çekildim hormanlara baktırdım herşey normal elimde varı köşeli vardı ameliyat oldu 2 ay önce ve biz 1.5 ay sonra denedik Yumurtlama dönemlerimde adetime yaklaşık 1 hafta kala sağlı sollu arada bir olan kasık ağrıları oldu daha önce bu tarz olmamıştı ben adetten 3_4 gün önce iki defa test yaptım negatif çikti adet günümde ve 2 geçeli göğüs hassasiyetim başladi arada birde boğazda düğüm gibi bulantı oluyor sizce olma olasılığım var mı sizin belirtilerinize benziyor mu
Kan verin sonuc ne oldu

Geri çekilme olayına asla güvenmeyin. Biz eşimle ilk yıl gezelim tozalım sonra bebek yaparız diyorduk evlendiğimizde hep geri çekiliyordu. Balayında hamile kaldım :KK45: şuan aslan parçam 1.5 yaşında

İnşallah teşekkür ederim iyi ki varsınız yorumlar beni rahatlatıyor ☺
Sizde iyisinizdir varsınız siz de cok değerlisiniz güzel haberleri alacağız inşallah bır kac ay omcesinde belşrti ne diye bakınıyordum nasıp oldu ama sıze tavsiyem takviye alın yumurta gelısıtırıcı

Back
X