Yok 7 8 dk sonra açtım silik görünceAşkım hemen mi açtın kapağı?
Markadan emin olamıyorum ama aynısından bi tane daha almıştım yarın sabah da yapıcam artıkYa silik de olsa var. Kan verin bence
Ay hadi inşallah yaBurda güvenli denmişti o marka için sanki
Gönlünüze göre olsun inşallah güzel haberler alırsınızAy hadi inşallah ya
İnşallah isteyen herkes alır güzel haberiGönlünüze göre olsun inşallah güzel haberler alırsınız
Sonuç nedir gebe misiniz inşallahİnşallah isteyen herkes alır güzel haberi
Evet gebeyim Allaha şükür bir öncekinde kalbi atmamıştı korkuyorum birazSonuç nedir gebe misiniz inşallah
Kaç beta ile öğrendinizEvet gebeyim Allaha şükür bir öncekinde kalbi atmamıştı korkuyorum biraz
93 ile öğrendim adetten bir gün önceKaç beta ile öğrendiniz
Hangi marka acabaBenim testime de bakar mısınız kuruma mı yoksa pozitif mi anlayamadım
İnnovita marka adetim 3 gün gecikti 3 gündür de alt karnım ve kasıklarımda ağrı ve kasılma var ovulasyom testleri pozitif çıktı iyice kafam karıştıHangi marka acaba
Ovülasyon testi aynı hormonu ölçmediği için güvenmeyin diyorlar gebelik testi de hafif silik kan verme şansınız varsa içiniz rahatlarİnnovita marka adetim 3 gün gecikti 3 gündür de alt karnım ve kasıklarımda ağrı ve kasılma var ovulasyom testleri pozitif çıktı iyice kafam karıştı
Evet öyle de adet gecikmemde bu kadar net çift çizgi olması kafamı karıştırdıOvülasyon testi aynı hormonu ölçmediği için güvenmeyin diyorlar gebelik testi de hafif silik kan verme şansınız varsa içiniz rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?