Hamile olabilir miyim sizce?

krlcm93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
4
0
1
31
Merhaba kızlar adetim normal de 5,6 gün yani 1 hafta kadar gecikir hep adet döngüm 30,31 gün olur genelde yaklaşık 2 yıldır da deniyoruz olmuyor polikstlerden dolayı fakat suan tam 12. günüm gecikme olarak idrar yapmıştım yoktu doktora gittim 10. gün de kan da negatif çıktı ama hala olmuyorum ve suan 12. gün oldu. Kan testi tekrar yaptırmalı mıyım erken mi oldu acaba

Ayrıca Perşembe idrar denemiştim tek çizgi çıkmıştı cuma kana gittim kanda negatif tinama perşembe yaptığımı atmamıştım az önce şans eseri baktım 2. çizgi silik çıkmış sonradan olmuş görmemişim
IMG20220403113805.webp

Ayrıca Perşembe idrar denemiştim tek çizgi çıkmıştı cuma kana gittim kanda negatif tinama perşembe yaptığımı atmamıştım az önce şans eseri baktım 2. çizgi silik çıkmış sonradan olmuş görmemişimEki Görüntüle 3040029
Testen sonraki ilk 10 dakika önemli 10 dakikadan sonra çıkan sonuçları dikkate almamak gerekiyormuş. Test kutusunun üzerinde öyle yazıyor çünkü bende bugün yaptım 1 dakika sonra falan çizgi çıktı hemen

Ayrıca Perşembe idrar denemiştim tek çizgi çıkmıştı cuma kana gittim kanda negatif tinama perşembe yaptığımı atmamıştım az önce şans eseri baktım 2. çizgi silik çıkmış sonradan olmuş görmemişimEki Görüntüle 3040029
Üzerinden baya zaman geçmiş böyle olunca dikkate almak sağlıklı olmuyor kan testi de yaptırmışsın zaten canım. İnşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişin ama bu ay kanda çıkmadığına göre yoktur çünkü kanın yanılma payı olmuyor

Üzerinden baya zaman geçmiş böyle olunca dikkate almak sağlıklı olmuyor kan testi de yaptırmışsın zaten canım. İnşallah daha fazla bekletmeden gelir bebişin ama bu ay kanda çıkmadığına göre yoktur çünkü kanın yanılma payı olmuyor
evet ama hala olmadım şuan 18 gün oluyor tekrar kan testine gitmelimiyim acaba bilemedim perşembe günü de yaptırsım 2.30 olarak cıktı oda negatif tbiki ama daha önceki 0.100 dü kafam karıştı

Back
X