• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile olabilir miyim sizce

birmevsimeyvesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
son regl tarihim 3 aralık
17 aralıkta kondomlu birlikteliğim oldu kondom başından beri takılıydı ve içimden çıktıktan sonra boşaldı şuan hala regl olmadım hamilelik ihtimali var mı sizce? akıntım var şeffaf ve beyaz bazen şeffaf oluyor bugün beyaz kremsi yapışkan bi akıntı topu geldi elime mantar enfeksiyonu gibiydi ama bilmiyorum hamile olma ihtimalim var mı

Guzelim bir tane nobetci eczane buluyorsun gidiyorsun test aliyorsun yapiyorsun ve duruma gore ya depresyona giriyorsun ya da rahatliyorsun. Bu kadar korkuya panige test alip yapmak daha kolay degil mi? Burada surtunmeyle bile hamile kalanlari okuyoruz, en basindan beri vardi kondom diyorsun ama ne kadar basindan beri mesela? Zevk suyunda da sperm olabiliyor, illa saldir suldur bosalmasina gerek yok. Oldu mu oluyor yani. Allah isteyene istediginzaman nasip etsin.

Guzelim bir tane nobetci eczane buluyorsun gidiyorsun test aliyorsun yapiyorsun ve duruma gore ya depresyona giriyorsun ya da rahatliyorsun. Bu kadar korkuya panige test alip yapmak daha kolay degil mi? Burada surtunmeyle bile hamile kalanlari okuyoruz, en basindan beri vardi kondom diyorsun ama ne kadar basindan beri mesela? Zevk suyunda da sperm olabiliyor, illa saldir suldur bosalmasina gerek yok. Oldu mu oluyor yani. Allah isteyene istediginzaman nasip etsin.
abla direkt hiç onun penisi ve benim vajinam temas ettiğian kondom vardı hiç çıkmıyor yani var mı bir ihtimal

yarın sabah test yapacağım sonuç kesin doğrudur değil mi

Eger dedigin gibi en basinda beri takiliysa Bence negatiftir, bi sogan kürü falan yapabilirsin sökülmek icin:)

ay çok teşekkür ederim o kadar çok kafada kuruyorum ki kendi kendime olamadıkça stres oluyuorum
Rica ederim :) normalde bazı yerlerde 14 gun yazar bazı doktorlar 21 gun der. 20 ve 21 gun demelerinin sebebi spermin en gec dollenme ihtimali olan süreyide icine katarak söylenir. Yani iliskiye girdiğin gun değilde en fazla 5 gun icinde o hamilelik vücudunda gerçekleşebilir. Cunku sperm 5 gun yaşar en uzak ihtimal. Ustune tutunmasi gebeliğin başlaması falan derken iliskiden 20 21 gun sonrası kesindir.. Gönlünü ferah tut. Bende suan farklı bir durumdayım 20 günü nasil geciricem bilmiyorum. Umarım bende hamile değilimdir

Rica ederim :) normalde bazı yerlerde 14 gun yazar bazı doktorlar 21 gun der. 20 ve 21 gun demelerinin sebebi spermin en gec dollenme ihtimali olan süreyide icine katarak söylenir. Yani iliskiye girdiğin gun değilde en fazla 5 gun icinde o hamilelik vücudunda gerçekleşebilir. Cunku sperm 5 gun yaşar en uzak ihtimal. Ustune tutunmasi gebeliğin başlaması falan derken iliskiden 20 21 gun sonrası kesindir.. Gönlünü ferah tut. Bende suan farklı bir durumdayım 20 günü nasil geciricem bilmiyorum. Umarım bende hamile değilimdir
senin durumun nasıl oldu

senin durumun nasıl oldu
Benim ilk iliskimde ella kullandım. 4 gun sonra 6 gun süren kanamam oldu pihtili. Ayın sonunda 27 aralikta tekrar iliskim oldu ama iliskinin basinda korunmadik ortasında prezervatif kullandık ve bosalma prezervatife oldu ama bu ay tam bugun adet tarihimdi adet olmadim hala.. Bende test yaptırmak istiyorum ama 21 günü beklemem gerekiyor

Benim ilk iliskimde ella kullandım. 4 gun sonra 6 gun süren kanamam oldu pihtili. Ayın sonunda 27 aralikta tekrar iliskim oldu ama iliskinin basinda korunmadik ortasında prezervatif kullandık ve bosalma prezervatife oldu ama bu ay tam bugun adet tarihimdi adet olmadim hala.. Bende test yaptırmak istiyorum ama 21 günü beklemem gerekiyor
allah sabır versin bebklemek çok zor benim ne yaparsam yapıyım içim rahat etmiyor eğer cumaya kadar olmazsam yine test yapıcam

canimlar yapmayin canimlar. Rabbim sinamak isterse sizi pantolonun ustunden hamile kalirsiniz bakin. Yapmayin soyle seyler. Su anki yaşadığınız paniğiniz deger mi?? Sefayi erkek suruyor cefayi sizler. Acaba umurlarinda mi erkek arkadaslarinizin su an yasadiginiz stres. Yapmayin kuzumm. İliskinin basindaki zevk suyunda da az da olsa sperm bulunuyor cunkuuu

canimlar yapmayin canimlar. Rabbim sinamak isterse sizi pantolonun ustunden hamile kalirsiniz bakin. Yapmayin soyle seyler. Su anki yaşadığınız paniğiniz deger mi?? Sefayi erkek suruyor cefayi sizler. Acaba umurlarinda mi erkek arkadaslarinizin su an yasadiginiz stres. Yapmayin kuzumm. İliskinin basindaki zevk suyunda da az da olsa sperm bulunuyor cunkuuu
Ben o dediğinizi baya arastirdim. Zevk suyunda canlı sperm olması cok cok dusuk bir ihtimalmis helede ilk iliskiyse. Ama birden fazla iliski olmuşsa ve ilk iliskide bosaldiktan sonra tuvalete gidip idrar yoluyla erkek boşaltım yapmazsa kanalda sperm kalabiliyormus o yuzden zevk suyundan sperm var deniliyor. Her erkeğin zevk suyundan sperm olmazmış ve olsa bile cok cok dusuk ihtimal canlı olması veya hamile bırakma riski

• Beğen
Reactions: SED
Ama haklısınız risk her zaman vardır daha dikkatli olmamız gerekiyor 🫠

i
ilişkinin üzerinden 26 gün geçmişti ve 8. gün gecikmesi yaşadım geçen aya göre yine negatifti
yarın kan vericem

Back
X