- 31 Ağustos 2016
- 20
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Hakakkakak
-
Kızlar son adet tarihi 17 temmuz 25 ağustos ta evde test yaptım negatif 26 ağustos kan testi negatif ve son olarak dün kan testi yaptım her zaman 0.01 çıkan degerim 1.20 cikti ama yine negatif sizce hamile olabilir miyim yorumlarınızı bekliyorum çok heycanliyim kırmızıları gormek istemiyorum..
Agustostane zaman olucaktin gectimi gunun canim?En son 17 temmuzda oldum canım
günün çok geçmiş canım bence bir doktora görün ihmal etmeEn son 17 temmuzda oldum canım
Canim baya gecmis dr a git kan fln ver tekrar...Evet canım 15 gün geçti 17 ağustosta olmam gerekiyordu
Benimde ilk yaptığım testte silik çizgi çıktı sonrakindede aynı ama kayboldu iki üç saate. Kan testi yaptırdim şimdi baktım sonuca benimde aynı 1.20 yani negatifKızlar son adet tarihi 17 temmuz 25 ağustos ta evde test yaptım negatif 26 ağustos kan testi negatif ve son olarak dün kan testi yaptım her zaman 0.01 çıkan degerim 1.20 cikti ama yine negatif sizce hamile olabilir miyim yorumlarınızı bekliyorum çok heycanliyim kırmızıları gormek istemiyorum..
Canim yerlesme kanamasi olabilir insallah bebek vardir haftaya yinde kan ver duruma gore kadin doguma gitBeklenen adet gününden iki gün sonra hafif pembe bir kanamam oldu hastalanacigimi düşündüm ama bir daha ne gelen var ne giden
Yok canım bende 8 ağustosta adet olmuştum adetime on gün kala kendim test yaptım.silik çizgi çıktı birinci de ama test bozuk olabilirde tam t nin altında değildi biraz yan taraftaydi.neyse kan testi yaptırdım hemen .Sonucu bugün aldım benimde 1.20 çıktıSenin adetin geçti mi peki canım
İnşallah canım hayırlısı olur inşallah bende çok istiyorum :)İnşallah canım ya çık istiyoruz bebeğimizin olmasını olursa mucize olur bizim için ama bu kadar uzun sure çıkmadığı için kendimide çok heveslendirmek istemiyorum ama inşallah bebis vardır :)
Aynen canım haftaya bir daha kan verip yine çıkmazsa bir doktora gorunmem gerekiyor ama inşallah vardır :)Canim yerlesme kanamasi olabilir insallah bebek vardir haftaya yinde kan ver duruma gore kadin doguma git
Insallah canim bizede yaz guzel haberlerini aliriz insallahAynen canım haftaya bir daha kan verip yine çıkmazsa bir doktora gorunmem gerekiyor ama inşallah vardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?