Hamile olabilir miyim sizceee ??

Hakakkakak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
20
1
1
28
Kızlar son adet tarihi 17 temmuz 25 ağustos ta evde test yaptım negatif 26 ağustos kan testi negatif ve son olarak dün kan testi yaptım her zaman 0.01 çıkan degerim 1.20 cikti ama yine negatif sizce hamile olabilir miyim yorumlarınızı bekliyorum çok heycanliyim kırmızıları gormek istemiyorum..

Adetin nezaman canim?

En son dün verdim kan testi canım yine negatif dediler hatta dün bir bayandan benim gibi beklerken konuştuk onun ilk gebeligini 2 ay sonra ogrenebilmis kanda bile çıkmamış o yüzden bir umut diyorum bende öyle olabilir miyim

Geç döllenmedir belki canım ama ne kdr geç olabilir o konuda bilgim yok... Lekenemen fln olmadimi hic?

Beklenen adet gününden iki gün sonra hafif pembe bir kanamam oldu hastalanacigimi düşündüm ama bir daha ne gelen var ne giden

Benimde ilk yaptığım testte silik çizgi çıktı sonrakindede aynı ama kayboldu iki üç saate. Kan testi yaptırdim şimdi baktım sonuca benimde aynı 1.20 yani negatif

Senin adetin geçti mi peki canım
Yok canım bende 8 ağustosta adet olmuştum adetime on gün kala kendim test yaptım.silik çizgi çıktı birinci de ama test bozuk olabilirde tam t nin altında değildi biraz yan taraftaydi.neyse kan testi yaptırdım hemen .Sonucu bugün aldım benimde 1.20 çıktı

İnşallah canım ya çık istiyoruz bebeğimizin olmasını olursa mucize olur bizim için ama bu kadar uzun sure çıkmadığı için kendimide çok heveslendirmek istemiyorum ama inşallah bebis vardır :)

İnşallah canım ya çık istiyoruz bebeğimizin olmasını olursa mucize olur bizim için ama bu kadar uzun sure çıkmadığı için kendimide çok heveslendirmek istemiyorum ama inşallah bebis vardır :)
İnşallah canım hayırlısı olur inşallah bende çok istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…