Hamile olabilir miyim testime bakar mısınız

Maviege16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
143
30
48
27
Yarım adet günüm 22 haziran da kimyasal geçirdim 2 3 gündür takip ediyorm gölge gibi çizgi görüyorum ama gözle bile zor görünüyordu bu sabah yaptım dha belirgin çıktı fotoğraftaki bekledikten sonra çektim ama çizgi ilk.5 dk da çıkmıştı yani

Eklentiler

• 20230721_170408.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 84
  • 20230721_170325.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 84
bir test daha yap ama içini açma pek de sağlıklı olmuyor öyle sonuc. Hemen hemen aynııyız bende haziran da kimyasal geçirdim adet olmadan hamile kaldım sağlıklı mı değil mi bilemiyorum ama hayırlısı.

Benim bu da hamilelikse eğer 4. Hamilelihim olcak ilki kalbi durduğu için aldılar son 2 si de kimyasal oldu umarım varsa da aynı şeyleri yaşamam yine

Benim bu da hamilelikse eğer 4. Hamilelihim olcak ilki kalbi durduğu için aldılar son 2 si de kimyasal oldu umarım varsa da aynı şeyleri yaşamam yine
2sini üst üste mi yaşadınız farklı aylarda mı benimde değerim baya düşük çıktı..62 yükselirse iyi de bilemiyorum

2sini üst üste mi yaşadınız farklı aylarda mı benimde değerim baya düşük çıktı..62 yükselirse iyi de bilemiyorum
Subat da kürtaj oldum 26 nisanda tekrar hamile olduğumu öğrendim 1 mayıs da kimyasal geçirdim 3. Yu de 1 haziran da öğrendim kese gozukmedi 6 haftalık flndi adete göre sonra kanamaya düştü pes pese oldu yani
Zaten doktorlar kimyasalları hamilelik olarak saymiyolar

aynen saymıyolar doktorlar kese görünene kadar da kşmseyi hamile saymıyolar zaten kese ve bebek gözüküncs tamma onlar için. Sizce benim değerim nasıl bat günü verdim kanı sizin değerleriniz nasıldı 2.kimyadalda

Benim de ilki 64 3. Cu de 68 gelmisti ilki çok güzel ilerlemisti 1 hafta sonra kese görmüştük ama 3. De değer 900 den yuları çıkmadı sonra kendiliğinden düştü

62 iyi bende adet günü o değerlerdeydi 2 günde bir baktirlayi ihmal etmeyin kese görene kadar doktora da gidin mutlaka

Benim de ilki 64 3. Cu de 68 gelmisti ilki çok güzel ilerlemisti 1 hafta sonra kese görmüştük ama 3. De değer 900 den yuları çıkmadı sonra kendiliğinden düştü
üzüldüm neyse hayırlsıı olsun ama rğer bu ay da olmazsa bence 1 2 ay izin ver vücudun toparlansın ben buda kimyadal falam olursa sanırım 1 sene daha öocuk düşünmem

benimde değerim düşük çıktı kan veedim bugün yine pazartesi öğleden sonra çıkcak bakalım kimyasla geçirdiğimde de hemen hemen böyle bi değerle öğrenmiştim çünkü
İnşallah yüksek çıkar ne zaman öğrendınız hamıleliği adet tarihinden oncemi

üzüldüm neyse hayırlsıı olsun ama rğer bu ay da olmazsa bence 1 2 ay izin ver vücudun toparlansın ben buda kimyadal falam olursa sanırım 1 sene daha öocuk düşünmem
Ben doktoruma bunu da sordum bana da hep çevremde bunu dediler ama alakası yok dedi doktorum biz kurtajdan sonra 2 adet dönemi görmenizi istiyoruz sadece dedi kimyasalda öyle boseu soz konusu dehil dedi

benimde değerim düşük çıktı kan veedim bugün yine pazartesi öğleden sonra çıkcak bakalım kimyasla geçirdiğimde de hemen hemen böyle bi değerle öğrenmiştim çünkü
Sen erken öğrendiğin için aslında olması gerekn değer adetin 1 hafta geçip ogrenseydin evett endişe duyabilirdin bence normal degerin

Ben doktoruma bunu da sordum bana da hep çevremde bunu dediler ama alakası yok dedi doktorum biz kurtajdan sonra 2 adet dönemi görmenizi istiyoruz sadece dedi kimyasalda öyle boseu soz konusu dehil dedi
evet yok ben senin için diyorum valla yıpranıyor insan bu süreçte diyorum ya buda sağlıksızsa yapmam bir süre

ya aslında bilmşyorum ki önceki ay kimyasal geöridiğim için kimyasal geöirdiğim ay o kanama adet sayıldığı için, adet döngüm 35e çıkmıştı
Siz 2 günde bir takip edin stres yapmayın zaten Allah nasip ettiyse zaten kucağınıza alırsınız allahin izniyle bazen hayır gördüğümüz de ser ser gördüğümüzde hayır vardır içinizi ferah tutun yine aynı şeyleri yasicam diye düşünmeyin yeni Bi sayfa yeni Bi bebek gibi düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…