• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olabilir miyim yoksa kuruntu mu??

hayallerest

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2025
23
6
1
Normalde kan verecektim ama hastane evime iki saat uzaklıkta araba olmadığı için gidemedim bi türlü İlk mavi olanı ( day's doctor) dün sabah ikinciyi yani turuncuya (predictor express)da maviden bi saat sonra yaptım en alttakini de (freely) yaklaşık yarım saat önce yaptım? Sonuç ne bu durumda negatif mi pozitif mi bi akıl verin lütfen ya ??

Eklentiler

• 1000053783.webp
    1000053783.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 87
  • 1000053791.webp
    1000053791.webp
    19 KB · Görüntüleme: 87
Normalde kan verecektim ama hastane evime iki saat uzaklıkta araba olmadığı için gidemedim bi türlü İlk mavi olanı ( day's doctor) dün sabah ikinciyi yani turuncuya (predictor express)da maviden bi saat sonra yaptım en alttakini de (freely) yaklaşık yarım saat önce yaptım? Sonuç ne bu durumda negatif mi pozitif mi bi akıl verin lütfen ya ??
Pozitif canım maşallah direk kan vermeye git bence

Eczanede ki kadın bugün silik çizgi negatif kabul edilir dedi sorunca bende ondan tereddüte düştüm açıkçası ya kadın öyle diyince
Benim silik çizgi görmek için flaş yakıp bakmıslıgım var. Ki hamilelik kuyularının üstüne silik çizgiyi gebelik olarak kabul eder. Bende predictor ile öğrendim bu arada. Ama eraly olandı pembe olan güvenilir bi test.

Benim silik çizgi görmek için flaş yakıp bakmıslıgım var. Ki hamilelik kuyularının üstüne silik çizgiyi gebelik olarak kabul eder. Bende predictor ile öğrendim bu arada. Ama eraly olandı pembe olan güvenilir bi test.
Halbuki geri çekilme ile korunuyoruz kendimizi bildiğimizden beri eşim son testi görünce çok belirgin değil yoktur dedi o da ama şimdi gidip vericem kan acilden bakalım sonuç ne çıkacak

Bence bu şekilde yalancı pozitif vermez özelikle de perdictor markası yani gebesiniz
Ay inşallah ya bi heves düştü içime yoksa çok üzülürüm paranoyak oldum kaç gündür bugün tam 6 gün oldu gecikmem midem bulanıyo halsizim midem ekşiyo kasık bölgem de hafif kramplar var şu an gidiyorum yoldayım bakalım hayırlısı neyse o olsun herkesin hakkında 🌸

Ay inşallah ya bi heves düştü içime yoksa çok üzülürüm paranoyak oldum kaç gündür bugün tam 6 gün oldu gecikmem midem bulanıyo halsizim midem ekşiyo kasık bölgem de hafif kramplar var şu an gidiyorum yoldayım bakalım hayırlısı neyse o olsun herkesin hakkında 🌸
Rabbim gönlünden geçenin en iyisinj nasip etsin bütün belirtiler gebelik ile ilgili eminim ki gebesin sonucundan bilgi verirsen sevinirim merak ettim 🤭

Ayyy hayırlı olsun şimdi sonucu al ve o eczanedekilere git ahahahhaha silik çizgi pozitif oluyor de 😅
Çok sevindim sağlıkla gelsin gecikmen var mıydı beta değerin çok güzel çıkmıs
Aynı şey gelmedi değil aklıma insanı şüpheye düşürüyolar valla 😂 6 gün gecikmem vardı pcostan sandım meğer gebelikmişş 🙈

Kaç günde bir regli oluyorsun normalde ? En son regli tarihin hangisi ona göre ilk bakarlar haftasına , sonra bebek boyutuna göre haftası belirlenir
25 günde bir olurum normalde pcos olmama rağmen düzenlidir de çok şükür ama işte pcos olunca ben ihtimal vermek istemedim çok. En son reglim 16 Ekim-20 Ekim olması gerekiyo sanırım 4 haftalık hemen hemen 🌸🙈

Back
X