Hamile olabilir miyim ??

Iyi günler ben aknetrent kullandım 6 ay ve bırakalı 2 ay oldu ve hamile kalmak istiyom bi sorun olur mu acaba

Sıkıntı olur bence.. O kadar kâğıt imzalattilar hic okumadin mi bacım hamileliğe etkilerini oldukça ayrıntılı anlatmislardi bana üstelik bekardim o zaman ben kullanırken doktorun özellikle ihtimali var mi diye sormuştu.. Bi danis mutlaka doktoruna.. Hamile kalmaya kalirsinda Allah korusun sağlıksız bi bebek dünyaya getirmekte var isin ucunda nasıl odersin sonra bunun vebalini..

Sıkıntı olur bence.. O kadar kâğıt imzalattilar hic okumadin mi bacım hamileliğe etkilerini oldukça ayrıntılı anlatmislardi bana üstelik bekardim o zaman ben kullanırken doktorun özellikle ihtimali var mi diye sormuştu.. Bi danis mutlaka doktoruna.. Hamile kalmaya kalirsinda Allah korusun sağlıksız bi bebek dünyaya getirmekte var isin ucunda nasıl odersin sonra bunun vebalini..
Okudum 1 ay diyodu orda yine tedirginim

Canım benimde 17 gün gecikti 3 kere test yaptım şimdiye kadar hepsi negatif çıktı. Sabah tekrar yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı ama değişikte çıktı biraz yarın kan testi yaptırıcam bence sende öle yap

Ayy canım inşaallah hamilesindir:) benide heyecanlardın şimdi :)))) benimde dün akşamdan beri akıntım çoğaldı ve göğüslerim şişti... ay Allah'ım ya inşaallah hamileyizdir.. Allah'ım hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah :anneadayı:

Canım benimde 17 gün gecikti 3 kere test yaptım şimdiye kadar hepsi negatif çıktı. Sabah tekrar yaptığımda ikinci çizgi silik çıktı ama değişikte çıktı biraz yarın kan testi yaptırıcam bence sende öle yap
Ayy canım inşaallah hamilesindir:) benide heyecanlardın şimdi:)))) benimde dün akşamdan beri akıntım çoğaldı ve göğüslerim şişti... ay Allah'ım ya inşaallah hamileyizdir... Allah'ım hayırlı sağlıklı ve uzun ömürlü evlatlar versin inşallah :anneadayı:

Değişik derken kastettiğimde bu kayık çıktı biraz çok silik bir çizgi daha var ama c nin tam yanında cıktı anlayamadım Ümitlenmekde istemiyorum pek açıkçası ama sitede bol bol bu tarz geç öğrenen anneleri gördüm. Benimde belirtilerim var aklım karışık şuan artık yarını görücez hayırlısı olsun

Eklentiler

• IMG_2278.webp
    IMG_2278.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 47
Değişik derken kastettiğimde bu kayık çıktı biraz çok silik bir çizgi daha var ama c nin tam yanında cıktı anlayamadım Ümitlenmekde istemiyorum pek açıkçası ama sitede bol bol bu tarz geç öğrenen anneleri gördüm. Benimde belirtilerim var aklım karışık şuan artık yarını görücez hayırlısı olsun
Canım test bozuk olabilir tekrar dene istersen..

Senin belirtilerin neler canım??

Canım zaten bırakmışsın hamilelik şüphen yoksa tedirginde olamanı gerektirecek bi durum yok bence...

Canım zaten bırakmışsın şuan hamilelik şüphen yoksa tedirginde olamanı gerektirecek bi durum yok bence..

Bende 36 günde bir oluyorum ama çok düzensizdir geçer mutlaka bir gün geçti akıntım var beyaz bugun sarı oldu sulu kokusuz test yaptım ama negatif umarım hamileyimdir :(

Back
X