Hamile olabilir miyim?

nme1005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2016
476
202
53
35
Kızlar mrb.
14 mayıs en son adet tarihim ilk defa klomen kullandım zaten adetimi kesmişti klomen doktora sorduğumda olabilir dedi. Neyse adet düzenim 23 günde bir tekrarlıyor bugün 26.gün hala hastalanmadım acaba hamileyimdir yoksa klomen adet gecikmesi yaparmı. daha önce böyle sorun yaşayan oldumu acaba?

Doktorun sana söylemedi mi canım ilac bittikten su kadar gun sonra adet olmazsan test yap seklinde? Bir de klomen icerken yumurta takibi yaptirmadin mi? Yaptirdiysan yumurta catladiktan 15 gün sonra adet olursun bebis yoksa

Doktorun sana söylemedi mi canım ilac bittikten su kadar gun sonra adet olmazsan test yap seklinde? Bir de klomen icerken yumurta takibi yaptirmadin mi? Yaptirdiysan yumurta catladiktan 15 gün sonra adet olursun bebis yoksa
ilacım bittikten sonra yumurta takibi yapıldı bir tane yumurta oluşmuş 18 mm dedi ama çok sağlıklı gözükmüyor diye çatlatma iğnesini yapmadı bende şimdi belki ilaçtandır diye bekliyorum ama

ilacım bittikten sonra yumurta takibi yapıldı bir tane yumurta oluşmuş 18 mm dedi ama çok sağlıklı gözükmüyor diye çatlatma iğnesini yapmadı bende şimdi belki ilaçtandır diye bekliyorum ama

Yumurta olustuktan tahmini 15 gün sonra test yap canım bebis varsa silik bile olsa çıkar yoksa da zaten adet olursun

Kızlar merhaba ben en son 11 Eylül de adet oldum..bu ay adet günüm bugün aslında ama dün sabah açık pembe kan geldi peçeteye sonra her tuvalete gittiğimde sadece peçeteye bulaşan pede bile bulaşmayan pembe bir akıntım var akşamda kahveye döndü bugünde yine pempe akıntı devam ediyor yine pedi kirletecek kadar değil.baş ağrım ve kasık ağrım çok sabahta mide bulantım vardı..bana yardımcı olur musunuz.hamiş olabilirmiyim

Back
X