Hamile olabilir miyim?

simgebehra

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2016
264
211
33
45
Merhaba hanımlar yeni evliyim. Bana ne oluyor anlamıyorum bilenler yardımcı olur belki diye buraya yazmak istedim.

En son 12 martta regl oldum. Gecikince doktora gittim ultrasonla baktı. Yani 2 hafta önce. Birşey yok stresten olmuyorsundur dedi. Tarlusal verdi kullandım ama tık yok. Bu arada kist vs herhangi bir problemim yok. Hayatımda ilk defa gecikme yaşıyorum. Evleneli 2 ay bitti 3 ay oldu. Son bir haftadır mide bulantısından yemek yiyemiyorum kokulardan midem kalkıyor iştahım sıfır. Hiç anlamadan uyuyakalıyorum iki gündür. Ultrasonda ne zaman belli olur bir bebek? Kan tahlili yaptırmadı doktor. Psikolojim tuhaf ikide bir ağlıyorum eklerim ayakları şişti regl olamayınca yaşayanlar var mı fikir verir misiniz ne yapayım tekrar gideyim mi doktora bekleyeyim mi?

en iyisi kan tahlili yaptırmak
gittiğiniz doktor neden kan tahlili istememiş hayret
ultrasonda hemen görünmeyebiliyor bebek, bu durumda alttan da muayene ediyorlar
ama onu da yapmamış enteresan.

Test alıp kendiniz de yapabilirsiniz. Geç dollenmeyse hemen ultrasonda belli olmaz. Aile hekimligine kan verebilirsiniz ayrıca test için eczaneden aldığınız da olur. Tabi emin olmak istiyorsanız.

Aile hekimine git bir kan tahlili ver

Kan tahlili olmadan nasıl tarlusal vermiş doktor? Hamilelik şüphesinden bahsetmediniz mi?

Mutlaka kan tahlili yaptırın. Ya da eczanelerde erken gebelik testleri olur. Fiyatları biraz daha yüksektir. Onlardan alabilirsiniz.

Test yapmayı düşünmez misiniz?? Buradan alacağınız cevaplar ne kadar sağlıklı olabilir bence hemen bir eczaneye gidin.
Doktor ultrasonla bakıp tahlil bile istemeyince heralde kesin yok sandım 2 gündür de artınca sormak istedim eşim gelirken alacak eczane biraz uzak buraya da büyük şehirde değiliz

en iyisi kan tahlili yaptırmak
gittiğiniz doktor neden kan tahlili istememiş hayret
ultrasonda hemen görünmeyebiliyor bebek, bu durumda alttan da muayene ediyorlar
ama onu da yapmamış enteresan.
Kan tahlili istemedi ultrasonla baktı tarlusal yazdı ilaç bitince 1 hafta ya olur dedi hala birşey yok

Kan tahlili olmadan nasıl tarlusal vermiş doktor? Hamilelik şüphesinden bahsetmediniz mi?

Mutlaka kan tahlili yaptırın. Ya da eczanelerde erken gebelik testleri olur. Fiyatları biraz daha yüksektir. Onlardan alabilirsiniz.
Test istemedi ultrasonla baktı birşey yok dedi yazdı yeni evli olduğumu da söylemiştim

Kan testi yaptır bence ve hamilelik varsa tarlusal sakıncalı düşüğe sebep olabilir diye biliyorum doktor emin olmadan nasıl vermiş onu adet söktürücü ilaç rahim kasılmasına sebep oldugu için düşük tehdidi olabilir eger gebeysen tabi psikolojikte olabilir en kesin çözüm test

Testi doktora gitmeden önce adetim 2 3 gün gecikmişti o zaman yapmıştım çıkmamıştı yeni kalmış olsam 2 haftada belirti verir mi hamilelik bilmediğimden soruyorum tersler gibi cevaplar geliyor tuhaf

Tahlilsiz doktorun bile bişey diyemediği durumlarda hem de adet söktürücü ilaç kullanmışsın, Buradakiler ne diyebilir ki?

Şöyle bir cevap bekliyor olabilir misiniz :
Evet canım hamilesin hayırlı olsun. Doktora gitmene gerek yok 2-3 haftada bir konu aç burda şikayetlerini durumunu yaz biz sana tavsiyelerde bulunuruz. Doğumu da burdan yaptırırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…