hamile olabilir miyim?

nusya34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
78
44
3
34
arkadaşlar adetim yaklaşık 2 gün gecikti geçen ay rahim filmi çektirmiştim bi sorun çıkmadı çok şükür.
3 4 gün önce adet olacakmış gibi bir his vardı şuanda ara ara oluyor başka bir belirtim yok. normalde 28 günde bir adet olurdum 2 gün dolmak üzere gecikeli. adetime 1 gün varken idrar testi yaptım negatif çıktı.
hamileyken adet olacakmış gibi his olurmu?

Olurmuş en iyisi kan testi vermeniz belki geç döllenme olmuştur. Yada ilişki tarihini tam biliyorsanız +14 üstüne koyarsanız kan testinde çıkar zaten.
Ümit kırmak istemem ama benimde ömrü hayatımda hiç gecikmeyen adetim bu ay 6 gün gecikti sonuç negatif sıcaklardan dolayı olabilir:110:

5-6 gün gecikme olsun tekrarlayın testi.
ama benim oğlum gebelik testlerimde hiç çıkmadı nedendir hala bilmem :KK53:
Allah gönlünüze göre versin.

Adet dönemine yakın ve o dönemde olan ağrılar 9 ay boyunca her ay tekrarladı bende.

ama ben nedendir bilmem hamile olduğunuzu düşündüm şu anda

sıcak havalalarda genelde çabul adet olunur, soğuk havalarda gecikmeler olur benim bildiğim kadarıyla

Benim reglm cok duzenlidir cok nadir duzeni bozulur oyuzden gecikmeler beni korkutuyor.
Bu ay benim de mesela 5-6 gun gecti korkudan iki de bir test yaptim ama regl oldum sonunda. Havalardan da olabilir.

arkadaşlar adetim yaklaşık 2 gün gecikti geçen ay rahim filmi çektirmiştim bi sorun çıkmadı çok şükür.
3 4 gün önce adet olacakmış gibi bir his vardı şuanda ara ara oluyor başka bir belirtim yok. normalde 28 günde bir adet olurdum 2 gün dolmak üzere gecikeli. adetime 1 gün varken idrar testi yaptım negatif çıktı.

Eğer bebek istiyorsanız inşallah hamilesinizdir. Benim de 5 gün geçti, 3 tane test yaptım negatif. Umudum adet günüm değişecek olması, umarım öyledir. :dua::dua: Bakalım adet olmazsam kan vereceğim artık.

Bende Hsg sonrası hamile kalmışım hemen ama farkında varmadm 2 gün gecikti ama adet görmüştüm hatta kanamam 40 günü aşınca doktora gitmiştim Hsg sonrasında kesenin altında kanayan bir bölge varmıştı öyle demişti inşallah hamilesindir :))

Geç döllenmeyse idrar testinde çıkmayabilir.
Kan testi yapma şansın varsa onda belli olur.
11 aydır çocuk istiyormuşsunuz.. umarım hamilesinizdir

2 gün gecikmeye silik de olsa çıkabilir bence..
Test yapın ya da kan testi yaptırın.

Benim Hsg çektirdikten sonraki ay adetim yaklaşık 2 hafta gecikmişti. Kan testim negatif cikinca şoke olmustum. doktor hsg gecikme yapar dedi.

Beklenen adet tarihimden üç gün önce regl olacakmışım hissi başladı,kasık bölgesinde yoğun bi çalışma hissettim yani ki hala da hissediyorum,ayrıca göğüslerim inanılmaz şiş ve dokununca çok acıyor,ilk kızımdan biliyorum ben hamile olunca böyle oluyorum,nitekim testi yaptım ve hamileyim. Emin olmak isterseniz kan testi de kesin sonuç verir.

Benim de cok gecikmem olmustu neredeyse 1 hafta kadar. Sonra da regl basladi 1 ay bitmedi ilac ile kestik. Cok anormal bir regl gecirdim. Nedeni tabiki stresmis.

Ama sen insallah hamilesindir Allah gonlune gore versin.:anne::KK68:

Back
X