arkadaşlar adetim yaklaşık 2 gün gecikti geçen ay rahim filmi çektirmiştim bi sorun çıkmadı çok şükür.
3 4 gün önce adet olacakmış gibi bir his vardı şuanda ara ara oluyor başka bir belirtim yok. normalde 28 günde bir adet olurdum 2 gün dolmak üzere gecikeli. adetime 1 gün varken idrar testi yaptım negatif çıktı.
hamileyken adet olacakmış gibi his olurmu?
Benim Hsg çektirdikten sonraki ay adetim yaklaşık 2 hafta gecikmişti. Kan testim negatif cikinca şoke olmustum. doktor hsg gecikme yapar dedi.arkadaşlar adetim yaklaşık 2 gün gecikti geçen ay rahim filmi çektirmiştim bi sorun çıkmadı çok şükür.
3 4 gün önce adet olacakmış gibi bir his vardı şuanda ara ara oluyor başka bir belirtim yok. normalde 28 günde bir adet olurdum 2 gün dolmak üzere gecikeli. adetime 1 gün varken idrar testi yaptım negatif çıktı.
Beklenen adet tarihimden üç gün önce regl olacakmışım hissi başladı,kasık bölgesinde yoğun bi çalışma hissettim yani ki hala da hissediyorum,ayrıca göğüslerim inanılmaz şiş ve dokununca çok acıyor,ilk kızımdan biliyorum ben hamile olunca böyle oluyorum,nitekim testi yaptım ve hamileyim. Emin olmak isterseniz kan testi de kesin sonuç verir.arkadaşlar adetim yaklaşık 2 gün gecikti geçen ay rahim filmi çektirmiştim bi sorun çıkmadı çok şükür.
2 gün gecikme çok normal yaz ayı ya.ama adet sancisi çekmiştim resmen hamileyken.bende adet olucam sanarak yaşadim bi 10gün. Allah hayirlisini versininşaallah hayırlısıyla hamileyimdir.
11 ay dır bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?