- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 1 ay sonra fark ettim, çünkü hep düzensizdi. =)Ben hamile kalsam heralde birkaç aylık olana dek anlamam :) Çünkü hiçbir zaman aynı döngüde olmuyor :)
Kasıkta batma hissi, göğüs hassasiyeti, her an adet olacakmış hissi sivilce asabiyet bide farkında olmadan canının bişi çekmesi
Normal adet döngümdeki gibi bi hafta sürdü. tabi ben yurt dışına çıkacaktım o sıralar, adet geciktirici hap aldım eczaneden bide olmaz ama yine de bi hamilelik testi alayın demiştim şu 6 gün önceden çıkanlardan var ya ondan ama hiiiç umudum yoktu çünkü iki ay önce Prof. Bana senin normal yollarla çocuğun olmaz git rahim filmi çek gel tüplerinin durumuna bakalım( çünkü alttan muayen de kapalı görmüş kendileri ) ona göre vakit kaybetmeden tüp bebeğe başlayalım d mişti. Bende hiç umut yoktu yani gidip bi tatil yapalım dedik eşimle neyse eve geldim adetime daha 2 gün var testi yaptım anında kıpkırmızıElim ayağım titredi resmen çok mutlu olmuştıum Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin inşaallah
Ki benim gittiğim bulunduğum bölgede bayağı ün yapmış bi Prof tu. Tabi yol boyu ağladım triplere girdim bebek gördüm ağladım park gördüm ağladım öğrencilerime baktım ağladım ağladım da ağladım yani ama çooook şükür Rabbim nasip etti ne zaman ki dedim (gerçekten inanarak ama) olmuyo olmuyo vardır bunda da bir hikmet akışına bırak mavi mavi aha o ay olmuşALLAHımm ne kadar güzel yaa ben de yaşamak istiyorum inşaALLAH o mutluluğu. :) doktorlar da hep 3-5tl fazla kazansınlar diye neler yapıyorlar ya![]()
Ki benim gittiğim bulunduğum bölgede bayağı ün yapmış bi Prof tu. Tabi yol boyu ağladım triplere girdim bebek gördüm ağladım park gördüm ağladım öğrencilerime baktım ağladım ağladım da ağladım yani ama çooook şükür Rabbim nasip etti ne zaman ki dedim (gerçekten inanarak ama) olmuyo olmuyo vardır bunda da bir hikmet akışına bırak mavi mavi aha o ay olmuş
Sağlık ocağına gidip kan testi ver öğlen sonra çıkar sonuçkızlar bugün 5.gün dün akşam yine test yaptım yine negatif çıktı. Anlamıyorum idrar testleri beklenen adet günü geçtikten kaç gün sonra sonuç veriyor.
kimi 1 diyor kimi 10 gün diyor.![]()
ne yaptın test yaptınmı :)Eğer bebek istiyorsanız inşallah hamilesinizdir. Benim de 5 gün geçti, 3 tane test yaptım negatif. Umudum adet günüm değişecek olması, umarım öyledir.Bakalım adet olmazsam kan vereceğim artık.
ne yaptın test yaptınmı :)
benim adetime 1 hafta varken idrar testinde çift çizgiyi görmüştüm ama sağlık ocağına gidip kan ver bence için rahat etsin.kızlar bugün 5.gün dün akşam yine test yaptım yine negatif çıktı. Anlamıyorum idrar testleri beklenen adet günü geçtikten kaç gün sonra sonuç veriyor.
kimi 1 diyor kimi 10 gün diyor.![]()
valla dün akşam yine test yaptım negatifValla evde 4 tane test yaptım, biri farklı marka. Hepsi negatif. Bugün de kan vereceğim bakalım sonuç ne olacak. Ay adet olsam da rahatlasam, bebek düşünmüyorken adet olmamak ne güzel ne rahat falan derdim de hiç öyle değil artıksenin sonuç ne oldu takip edemedim ben?
Ekleme: benim iki hamileliğimde de adet gününde pozitif vermişti testler.
valla dün akşam yine test yaptım negatif
benim hiç gecikmedi bu kadar. geçen ay rahim filmi çektirdim ondan gecikti herhalde.