Hamile olabilir miyim?

Kalenderender

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2018
377
165
18
36
Merhaba arkadaslar. Aylardir bebek istiyoruz. Adet olmama alti gun var. Bu sabah normal gebelik testi yaptim erken gebelik degil. Basta cikmadi ikinci cizgi ama atmamistim testi. Simdi baktim belli belirsiz ama var ikinci cizgi. Bir de goguslerimde agri var cok fazla. Sanki bu ay daha farkli gibi agri. Bir de goguslerimde damarlar belirginlesti ozellikle kahverengi olan yerde. Olabilir mi acaba.

Yapılan testte sonradan ikinci çizgi çıkabiliyor ama ilk andaki hali önemli olan. Birkaç saat geçince farklı sonuç gözükebiliyormuş ona aldırmamak gerekiyor. Göğüslerdeki ağrının sebebi de yaklaşan adet olabilir.

İkinci çizginin silik çıkması hamilelik ihtimalini gösterir.Testler yanıltmaz derler.Ben bir kaçamak yaptığımda bir kere yapmıştım o testi negatifti sonra hiçbir test yapmadım.Ama göğüslerim diyorsunuz bunun için bir doktora görünmelisiniz.En net sonuçlar için inşallah hamilesinizdir.Ben o testi sakladım aylarca ikinci bir çizgi çıkmadı ama dediğim gibi en net sonucu idrar testi değil doktor verir.Başka belirtileriniz var mı?

İlk 10 Dk da çıkarsa hamilesinizdir daha sonra test bozuluyor zaten . Allah gönlünüze göre versin

Acele etmeyin bence. Gününüz gelsin o zaman kan testi yapın. Allah hakkınızda hayırlısını versin .

Canım bak ben de senin gibi yaptım . Test yapmıştım hemen çıkmayınca attım testi , temizlik yaptım sonra tekrar çöpten alıp baktım , böyle bir çizgi vardı . 2 gün sonra tekrarladım . Çizgi koyulaşmıştı :)
İnşallah sen de gebesindir:nazar::KK200:

Eklentiler

• DD0A9E71-2523-494A-BAD8-A8D0F9730E6E.webp
    DD0A9E71-2523-494A-BAD8-A8D0F9730E6E.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 82
Back
X