Anlattıklarınızdan yola çıkarak hamile olup olmadığınızı bilmemiz mümkün değil.İmkanınız var ise yarın bi kan testi yaptırın kesin sonuç alırsınız.Rabbim gönlünüze göre versin inşallahMerhaba arkadaşlar, adet günüme 5 gün var ama hafta basından beri sebepsiz yere ağlamam geliyor akıntım herzamankinden biraz daha fazla adet ağrısı gibi ağrılarım var ve ayriyeten kasıklarım da ağrıyor. Sizce hamile miyimdir? ilk bebeğim ve hamile kalındığında ne givi belirtileri oluyor bilmiyorum.
zaten kan testi yaptırdım çıkmadı gebelik yok yaniBiraz daha sabretmelisin
bugun yaptırdım adetime de 4 gün var şuan kesin sonuç çıkar demislerdiNe zaman yaptırdın kan testini
Çıktımı sonuç?bugun yaptırdım adetime de 4 gün var şuan kesin sonuç çıkar demislerdi
Parlak kırmızı kan geliyorsa hamilelik olmayabilir kahve ve pembe gebelikte normalArkadaslar meraba daha yeni uye oldum araniza4 aylik evliyim cocuk istiyoruz normalde adet gunum bugundu ama dun cok koyu kahverengi lekelenme tarzi kanama gordm ic camasirimda. Eve geldm dun cok az lekelenme tarzi gecti peceteye silince cok hafif az pembemsi kan gibi geliyordu ama sadece peceteye silince geliordu bugun sabah kalktigimda normal kirmiziya donmustu acaba hamile olma sansim varmidir ? Bu arada ilkkez kahverengi lekelenmem oldu bide 2 gun once hastanede paracetamol ilac vermisti doktor gebelik suphem var etkilermi dedigimde bi bu etkilemez demisti o ilactan dolayimi kahve leke oldu acaba ? Bide goguslerim cok agriyor ve midem cok yaniyor 1 aydir lutfen cevap verin
Oncelikle cevapladigin icin tesekkur ederim. Dun kahveydi bugun pihtili kirmizi kana dondu bilmiyorumParlak kırmızı kan geliyorsa hamilelik olmayabilir kahve ve pembe gebelikte normal
Bugun adet gunumdu dun cok umutlandim ilk defa kahve lekelerim oldu bebis varda tutunmaya calisiyor sandim bugun kirmiziya donduAdetime 5 gun kala idrar testinde silik olarak cikmisti benim hamileligim. Idrar testinde silik de olsa cikar bakin derim
Hamileliğinde adet görenler bile var bozma moraliniOncelikle cevapladigin icin tesekkur ederim. Dun kahveydi bugun pihtili kirmizi kana dondu bilmiyorum
Ama cok pıhtılıHamileliğinde adet görenler bile var bozma moralini
Bencede Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sanaAma cok pıhtılıo sans bizi vurmaz ki vursun istememde zaten. 1 ayda daha beklerim daha iyi kanamali gebelikler riskli gebelikler cunku.
Insallah bu ay bi kür buldum deneyenlerin %90 i bu yontemle gebe kalmis. Süt buhari kürü bakalm hakkimizdan hayirlisiBencede Allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin sana
Aaa onu biliyorum bir manken annelik sürecinde yazmıştı öyle hamile kalmışInsallah bu ay bi kür buldum deneyenlerin %90 i bu yontemle gebe kalmis. Süt buhari kürü bakalm hakkimizdan hayirlisi
ne cıktı sonuç adet oldun muArkadaslar meraba daha yeni uye oldum araniza4 aylik evliyim cocuk istiyoruz normalde adet gunum bugundu ama dun cok koyu kahverengi lekelenme tarzi kanama gordm ic camasirimda. Eve geldm dun cok az lekelenme tarzi gecti peceteye silince cok hafif az pembemsi kan gibi geliyordu ama sadece peceteye silince geliordu bugun sabah kalktigimda normal kirmiziya donmustu acaba hamile olma sansim varmidir ? Bu arada ilkkez kahverengi lekelenmem oldu bide 2 gun once hastanede paracetamol ilac vermisti doktor gebelik suphem var etkilermi dedigimde bi bu etkilemez demisti o ilactan dolayimi kahve leke oldu acaba ? Bide goguslerim cok agriyor ve midem cok yaniyor 1 aydir lutfen cevap verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?