K Kediasigi Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2020 11 1 1 30 22 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kediasigi #1 Ben en son şubat 25 de adet oldum martın 14 ünde lekenme oldu sonra adetim gecikti ve hamilelik belirtilerim vardı test için bi hafta daha beklemeyi düşünüyordum ama bugün regl oldum acaba hamile olabilir miyim benzerini yaşayan var mı?
Ben en son şubat 25 de adet oldum martın 14 ünde lekenme oldu sonra adetim gecikti ve hamilelik belirtilerim vardı test için bi hafta daha beklemeyi düşünüyordum ama bugün regl oldum acaba hamile olabilir miyim benzerini yaşayan var mı?
M MaviSari Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.889 799 73 22 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kediasigi #2 Akış şekli nasıl az mı normal mi çok mu rengi nasıl kırmızı mi pembemsi mi belki üstüne görme olabilir
Akış şekli nasıl az mı normal mi çok mu rengi nasıl kırmızı mi pembemsi mi belki üstüne görme olabilir
K Kediasigi Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2020 11 1 1 30 22 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kediasigi #3 normal ama rengi normale göre daha açık emin olamıyorum Elifmrtoglu .!.: Akış şekli nasıl az mı normal mi çok mu rengi nasıl kırmızı mi pembemsi mi belki üstüne görme olabilir [/QUOTE Genişletmek için tıkla...
normal ama rengi normale göre daha açık emin olamıyorum Elifmrtoglu .!.: Akış şekli nasıl az mı normal mi çok mu rengi nasıl kırmızı mi pembemsi mi belki üstüne görme olabilir [/QUOTE Genişletmek için tıkla...
M MaviSari Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Nisan 2020 1.889 799 73 22 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kediasigi #4 Üstüne görme de olabilir normal dongu 4 gün sürüyorsa normal adet ama 2 gün sürüyorsa üstüne görme olabilir
Üstüne görme de olabilir normal dongu 4 gün sürüyorsa normal adet ama 2 gün sürüyorsa üstüne görme olabilir
K Kediasigi Yeni Üye Kayıtlı Üye 22 Nisan 2020 11 1 1 30 22 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Kediasigi #5 Elifmrtoglu .!.: Üstüne görme de olabilir normal dongu 4 gün sürüyorsa normal adet ama 2 gün sürüyorsa üstüne görme olabilir Genişletmek için tıkla... İnşallah üstün görme falandır
Elifmrtoglu .!.: Üstüne görme de olabilir normal dongu 4 gün sürüyorsa normal adet ama 2 gün sürüyorsa üstüne görme olabilir Genişletmek için tıkla... İnşallah üstün görme falandır