Hamile olabilir miyim

Mmne16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
18
3
36
28
Merhaba arkadaşlar adetim Bittikten sonra ovulasyon testi kullanmaya başladım çift çizgi gördüğüm güne kadar gün aşırı ondan sonra da her gün şeklinde çizgi silikleşene kadar ilişki oldu en son ilişkinin üzerinden yani yumurtlama döneminin üzerinden 4 gün geçti bugün kasık ağrılarım ve bel ağrım başladı adetime de 9 gün var bu kadar erken belli olur mu

canım dollenme olduysa bıle 5-10gun ıcınde yerlesıyo. sana yorum yapıp umutlandırmak ıstemez kımse :) ınsallah tutmustur :) bıraz daha sabret :)) cok ıyı anlıyorum heycanını ama kasık agrısı bel agrısı o kadar seyın etkısı kı yanıltabılıyo. rabbım kımseye aratmasın. hepımızın kucagını doldursun ınsallah ^^ stressden uzak dur belini ayağını usutme ve cok iş yapmadan bekle bakalım bıraz :)) ınsallah yuzun guler :)

Aminnn inşallah canım isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah bu bekleyiş çok heyecanlı kaç gündür ev işi bile yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…