Hamile olabilir miyim??

Elif Elanurr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2020
103
22
48
29
Merhaba aranıza yeni katıldım. Sizlere bi sorum olucaktı. Ben mayıs ayında düşük yaptım. Ve Ağustos ay ilk defa adet gecikmem oldu Eylülün 2 sinde adet olmuştum bu ayda 2 gün gecikti. Ama karnımda batmalar oluyor kasıklarımda ağrı var göğüs uçlarında aşırı bi hassasiyet ağrı var.Belim inanılmaz ağrıyor omuzlarımda bi ağırlık.Bi hafta önce aşırı bir şişkinlik vardı karnımda kıpırdayınca bile ağrıyordu.Ve sürekli lavaboya gidiyorum.Bugün de eşime test aldırdım bebetime markası almış tek çizgi çıktı ama bi anormaldi test idrarı emmedi bile doğru düzgün. Çok moralim bozuldu nagatif çıkınca.Hata olabilirmi testte bu durumu yaşayıp hamile çıkan oldu mu

Doktora git istersen başka bir sorunda olabilir. Bazen mevsim gecislerinde 10 günluk bi gecikme yasanabiliyormus bende yasamistim 10. Gün adet olmustum tabi o surede bir sürü test yaptım. Istersen bi kac gün daha bekle ya adet olursun yada test yaparsın varsa cıkar belki gec dollenme olmustur. Yada kan ver varsa kesin olarak belli olur yoksada sebebini arastirirsin kafan karismaz.

Çok teşekkür ederim Sürekli doktor kontrolüne gidiyorum geçen ay bütün kontrollerimi yaptırdım hiç bir sorun çıkmamıştı. Pazartesi kan vericem inşallah herşey istediğimiz gibi olur

Çok teşekkür ederim Sürekli doktor kontrolüne gidiyorum geçen ay bütün kontrollerimi yaptırdım hiç bir sorun çıkmamıştı. Pazartesi kan vericem inşallah herşey istediğimiz gibi olur
Insallah istedigin gibi olur. Ozele gitme şansın yok mu yada acile git adetinin gecikcitigini ve agrın oldugunu söylersen test yapiyorlar. Hemen ogrenmis olur ona gore davranırsın canım insallah bebiş vardır

Insallah istedigin gibi olur. Ozele gitme şansın yok mu yada acile git adetinin gecikcitigini ve agrın oldugunu söylersen test yapiyorlar. Hemen ogrenmis olur ona gore davranırsın canım insallah bebiş vardır
Ayy inşallah yaa bi de düşük yaptığım için bayağı yıprattı bu konu beni yakınımızda malesef özel yok bi tane var o da öğleden önce test yapıyor yarın da muhtemelen yapmazlar o yüzden pazartesi bekleyeyim dedim. Bi de inanılmaz akıntın var bakalım hayırlısı

Bu kadar belirtiye test pozitif çıkardı. Belki yumurtlaman geç oldu tam tarihini bilmiyorsan hep bi şüphe vardır. Ama dediğim gibi belirti varsa pozitif olmalıydı inşallah vardır diyelim

Insallah vardir. Sen yinede fazla ümitlenme sonra 2.kez hüsrana ugrarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…